VALİ EROL’DAN YALOVASPOR’A MORAL ZİYARETİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
VALİ EROL’DAN YALOVASPOR’A MORAL ZİYARETİ
451
27 Ocak 2021 - 11:51
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Çatalcaspor deplasmanına çıkacak Yalovaspor’a sürpriz ziyaret gerçekleşti. Yalova Valisi Muammer Erol ile İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Yeşil-Kırmızılı ekibimizi tesislerde ziyaret etti.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta ikinci devrenin açılış haftasında yarın Çatalcaspor deplasmanında önemli sınav verecek Yalovaspor’a Vali Muammer Erol ile İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, ziyaret gerçekleştirdi. Yeşil-Kırmızılı kulübün tesislerinde yapılan ziyarette Yalovaspor Başkanı Onay Tuna’nın yanı sıra; yöneticiler Vedat Akyol, Tuğrul Kaş, Bora Tanaçan, Ümit Yılmaz, Onur Erdik, Hasan Doğan ve Sabri Yılmaz hazır bulundu. Burada oyuncular ve teknik ekibe moral için verilen mangal partisine katılan Vali Erol ve Milli Eğitim Müdürü Yeniyol teknik heyet ve futbolcularla sohbet ederek son ana kadar yanlarında olduklarını ifade ettiler. Sportif Direktör İlkay Margılıçlı’dan yapılan transferler ve takımın son durumu hakkında bilgi alan Yalova Valisi Muammer Erol, futbolculardan galibiyet sözü aldı.
‘Her zaman yanındayız’..
Yalovaspor’un bu şehrin markası olduğunu ve herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Yalova Valisi Muammer Erol, “Yalovaspor’umuzun her zaman yanındayız. İlk yarı istediğimiz gibi gitmedi. Ancak ikinci çok daha iyi olacak. Bizde elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Maçları seyredip takımımıza destek olacağız. Zorlu bir karşılaşma bizleri bekliyor. Ancak ben 3 puanla İstanbul’dan döneceğinize inancım tam” diye konuştu.
‘Çatalca maçı öncesi bize büyük moral oldu’..
Vali Erol ve Milli Eğitim Müdürü Yeniyol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, “Takımımızın her zaman destekçisi olan her zaman yanımızda duran Valimiz Muammer Erol ve Milli Eğitim Müdürümüz Abdülaziz Yeniyol’a teşekkür ediyorum. Çok önemli bir maç öncesi bizlerin yalnız olmadığını ziyaretiyle bir kez daha gösterdiler. Bu ziyaret Çatalca maçı öncesi bize büyük moral oldu. İkinci yarıda gerçek Yalovaspor’u tüm Türkiye’ye izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz