TÜGVA YAZ OKULU BAŞLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
TÜGVA YAZ OKULU BAŞLADI
177
28 Temmuz 2021 - 10:56

Geçtiğimiz yıl online olarak gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Yaz Okulu, pandemi kurallarına uyularak bu yıl yüz yüze etkinliklerle başladı.

 

TÜGVA tarafından ortaokul öğrencileri yönelik yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki ve manevi olarak geliştirecekleri bir ortam hazırlandı. Yaz Okulu’nun süresi 4 hafta olarak belirlendi. Program kapsamında öğrencilere, kültürel ve tarihi geziler, Kuran-ı Kerim’i güzel okuma, edep-ahlak dersleri, satranç, tırmanma, okçuluk, mangala, yüzme, futbol ve daha pek çok sosyal ve sportif faaliyetlere imkan sunuluyor. Yaz Okulu etkinlikleri pandemi kurallarına uyularak, TÜGVA Mihmandar Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştiriliyor.

“TATİLLERİNİ DOLU DOLU GEÇİRMELERİNİ HEDEFLİYORUZ”

Konuyla ilgili olarak Ortaokul Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Gençlik Vakfı olarak, geleceğin gençliğinde ahlakıyla, maneviyatıyla ve bilgi birikimiyle yer alıp, çevresine farkındalık katacak faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlamak yegâne amacımızdır. Yaz okullarıyla çocuklarımızın tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda uzman kadromuz ile gençlerimize güzel faaliyetler sunuyoruz. Gençlerimize; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir yaz okulu fırsatı sunduk. Yaz okulları süresince oyunlar oynayacak, arkadaşlık ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek olan çocuklarımız nezih ortamlarda eğlenerek öğrenecekler.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA HIDRELLEZ COŞKUSU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
MEB, 20 bin öğretmen ataması için takvimi açıkladı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI’NDA HIDIRELLEZ COŞKUYLA KUTLADI, RENKLİ ANLAR YAŞANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz