TUFAG DANSÇILARI YARIN AKŞAM YALOVALILARLA BULUŞUYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
TUFAG DANSÇILARI YARIN AKŞAM YALOVALILARLA BULUŞUYOR
161
24 Ağustos 2021 - 10:54

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG), bu akşam TUFAG Özel Gecesi ile Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

1984 yılından bu yana binlerce dansçı yetiştiren, ülke çapında düzenlenen yarışmalardan derecelerle ilimize dönen ve uluslararası yarışmalarda adından söz ettiren Yalova TUFAG, bu akşam düzenleyeceği TUFAG Özel Gecesi’yle Yalovalılarla buluşacak. Kurulduğu günden bu yana her yıl düzenlenen TUFAG Özel Gecesi, geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle düzenlenememişti. Koronavirüste yaşanan gerileme ve faaliyetlere izin verilmesiyle yoğun bir yaz takvimi geçiren TUFAG, tüm dansçılarıyla bu önemli geceye hazırlandı.

FESTİVAL 30 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

Tüm dansçıların büyük özveri ve heyecanla çalıştıklarını dile getiren TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Altıparmak, “Derneğimiz kurulma amacı olan Türk Halk Danslarını tanıtma ve araştırma görevleriyle birbirinden önemli dansçılarıyla da tarihinde ülke gündeminde yer almayı başarmıştır. İlk günden bu yana tüm heyecanımızla ve büyük bir tutkuyla Halk Danslarımızın daha geniş çevrelerce öğrenilmesi ve tüm dünyada tanınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla her yıl Derneğimiz dansçılarıyla düzenlediğimiz TUFAG Özel Gecesi’ni ve bu yıl 30 Ağustos’ta açılışını yapacağımız 34. TUFAG Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında düzenleyeceğimiz 22. Altın Karanfil Halk Dansları Yarışması’nı yapacağız. Bu yıl da yasakların hafifletilmesi ile yoğun bir çalışma süreci geçirdik ve Genel Sanat Yönetmenliğini Mehmet Yönder’in yaptığı TUFAG Özel Gecemizi hazırladık. Tüm Yalova halkını bu akşam Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’na bekliyoruz.” dedi.

Yalova halkı ile tekrar buluşacakları bu önemli gece için tüm hazırlıklarını tamamlayan dernek, Türk halk danslarının birbirinden güzel yörelerini sahneleyecek. TUFAG Özel Gecesi bu akşam Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 21.00’de başlayacak. Halka açık olarak gerçekleştirilecek olan gösteriye girişler ise ücretsiz olacak.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz