MEZARLIKLAR DETAYLI BİR ŞEKİLDE YIKANIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
5
26 Nisan 2024 - 9:27
MEZARLIKLAR DETAYLI BİR ŞEKİLDE YIKANIYOR

Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Şehir Mezarlığı ve Paşakent Mezarlığında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Mezarlıklar Müdürlüğü imkanlarıyla sağlanan ‘Basınçlı Yıkama Aracı’ ile her iki mezarlıkta bulunan mezarlık yolları ve ara yollar yıkanıyor. Aynı zamanda yabani otlardan arındırılması için ilaçlama gerçekleştiriliyor.

İlk olarak Yalova Belediyesi şehir mezarlığında başlatılan çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte ardından Paşakent mezarlığında yıkama ve yabani otların ilaçlamaları gerçekleştirilecek.

 

Yabani Otlar İçin İlaçlama Yapılıyor

Yapılan yıkama ve ilaçlama hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yetkilileri; “Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan aracımıza kendi imkanlarımızla basınçlı su veren cihazın montajını gerçekleştirdik. Personellerimiz bu aracımızla mezarlık yollarını ve özellikle araçların giremediği ara yolları yıkıyor ve aynı zamanda yabani otlardan arındırmak için ilaçlamalarını gerçekleştiriyor. İlaçlamalarda kesinlikle çiçekler ve bitkilere zarar verilmemektedir. Şuan için yıkama ve ilaçlama çalışmalarımız şehir mezarlığında devam etmektedir. Önümüzde ki günlerde Paşakent mezarlığında çalışmamız başlayacaktır” dediler.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz