FUTBOLDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
FUTBOLDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU
159
30 Eylül 2022 - 13:26

Yalova Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ile Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği “Kent Kupası Şehir Oyunları” organizasyonu yapılan final maçıyla tamamlandı.

1 ay boyunca kurumlar arası futbol, basketbol, bocce, dart, Yürüyen Köşk koşusu, yüzme ve bisiklet dallarında müsabakalar düzenlendi. Şehrin en büyük organizasyonunda 26 takım, 800 sporcu, 7 farklı branşta yarıştı. Vatandaşları bütünleştirmek adına yapılan Yalova şehir oyunları kent kupası; futbol dalında, heyecanlı finalle sona erdi.

Fatih Halı Saha’da düzenlenen final müsabakalarının son maçında YSMMO ve Emniyet İl Müdürlüğü-2 karşı karşıya geldi. Final maçını Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’da tribünde yerini alarak yakından takip etti. Final maçında YSMMO karşısındaki Yalova Emniyet Müdürlüğü-2 şampiyon takım olarak zirvede yerini aldı.2. YSMMO, 3. Yalova Emniyet 1 ve 4. ise Yalova Belediyesi Personel A.Ş oldu.

Başkan Vekili Mustafa Tutuk maç sonunda, “Yalova belediyemizin de destek olduğu Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlemiş olduğu turnuvayı izledik. 26 takım 6 branşta yaklaşık 800 sporcunun katıldığı turnuvanın sonuna geldik. Emniyet Gücü 1. geldi onları da futbol takımları adına tebrik ediyorum. Birinci olan takımımıza sürpriz bir ödülümüz var demiştik, ödülümüzü de buradan size açıklıyorum:

Tüm branşların birincileriyle bir yemek organizasyonu yapacağız. Yalova Belediyesi olarak biz ev sahipliği yapacağız ve sporcularımızı yemekte ağırlayacağız.

Tüm başkanlarımıza, Kent Konseyimize emeği geçen tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Geleneksel dedik bu birinciydi, geleneksel dememizdeki amaç ikincisi, üçüncüsü yıllara yayılarak bundan sonra devam edecek. Birincisini kazasız belasız tamamladık. İkinci üçüncülerde de görüşmek üzere diyorum.” dedi.

ŞEHİT POLİS SEDAT GEZER ADINA PANKART AÇILDI

Kent kupası şehir oyunları futbol müsabakasında şampiyon olan Emniyet Müdürlüğü 2, şehit olan meslektaşı Polis Memuru Sedat Gezer adına “Şehidimizi Unutmayacağız” yazılı pankart açtı.

Yalova Belediyesi Spor Koordinatörü Safa Koca konuşmasında “Bu sene, bu turnuvanın 1.’sini düzenledik. Bundan sonraki yıllarda, bu turnuva geleneksel halde devam edecek. Turnuvaları 7 branşta en iyi şekilde organize ettik. Bu daha fragmandı diyelim, başlangıçtı diyelim, bundan sonrası için hep beraber çok daha güzellerini yapacağız.” dedi

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz şunları kaydetti: “Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası” ismi ile yola çıktık. Üç temel sloganımız vardı. Bunlardan bir tanesi kentlilik bilinci, bir tanesi bağımlılıkla mücadele ve sporun ruhunu şehre yaymaktı. Bu sene bunu gerçekleştirdiğimize inanıyorum, Safa hocamızın da dediği gibi bu yıl ilkini yaptık. 7 branş sloganıyla yola çıktık, bugün futbolda finali yaptık. 26 takımın katıldığı toplam 800 sporcunun bütün branşlarda katıldığı bir spor organizasyonu gerçekleştirdik.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE DİYORUZ

Bağımlılıkla mücadele diyoruz, Yeşilay Yalova’nın bizimle olması çok önemliydi. Yeşilay Yalova’nın paydaşlarımız arasında olması bir mesaj niteliği taşıyordu. Medya sponsorlarımız arasında tabii ki Kent77 kanalına çok teşekkür ediyoruz. En temel teşekkürü Gençlik Meclisi’nin çok kıymetli üyelerine. Nihayetinde teşekkürlerin bitmeyeceğini söyleyerek, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz