‘Takımımız çok iyi konsantre oldu’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
193
22 Nisan 2021 - 7:52
‘Takımımız çok iyi konsantre oldu’

Ligin 25. hafta erteleme maçında evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 10 sayı farkla 72-62 mağlup eden Semt77 Yalovaspor Basketbol’da başantrenör Hakan Yavuz, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Takımının maça çok iyi konsantre olduğunun altını çizen tecrübeli koç, play-off’lara ilk 4 ya da 5. sıradan gitmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol, 25. hafta erteleme maçında sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Baştan sona üstün götürdüğü müsabakayı 10 sayı farkla 72-62 galip kapayan Yeşil-Kırmızılı takımımız, üst üste üçüncü kez parkeden zaferle ayrıldı.

‘Takımımız çok iyi konsantre oldu’..
72-62 kazanılan maç sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Semt77 Yalovaspor Basketbol Başantrenörü Hakan Yavuz, “Play-off sıralamasında ilk 5 için çok önemli bir maçtı. Balıkesir ile durumu 1-1’e getirip sayı averajını da biz aldık. Takımımız bugün mücadeleye çok iyi konsantre olmuştu. Play-off’lar yaklaştıkça konsantrasyonumuzun daha üst seviyeye çıkması lazım. Bu da olunca takımın daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Rakiplerinin play-off’un güçlü adaylarından olduğunu ve kendilerinin de en üst sıralardan play-off’lara gitmek istediklerini kaydeden Yavuz, “Rakibimizin iç sıkıntıları tabii ki var. O onların kendi meseleleri. İnşallah onlar da bu meseleyi play-off’a kadar çözerler. Play-off’ta da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor her zaman iddialı takımlardan birisidir. İlk 4 veya 5. sıradan play-off’a girmeyi hedefliyoruz. Önümüzde daha maç var. Birer birer bakacağız” ifadelerine yer verdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz