AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE İL ÖZEL İDARESİNDEN MALZEME DESTEĞİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
388
28 Nisan 2022 - 15:15
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE İL ÖZEL İDARESİNDEN MALZEME DESTEĞİ

Yalova İl Özel İdaresi tarafından 2022 yılında da Amatör Spor Kulüplerine her sene olduğu gibi bu senede malzeme desteği verildi.

Amatör Spor Kulüpleri sahasında düzenlenen organizasyonda malzemeler teslim edildi.

Organizasyonun açılış konuşmasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer ERBUL yaptı.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit YILMAZ konuşmasında; amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu gün burada yaklaşık Seksen beş bin liralık 430 tane topun dağıtımını gerçekleştireceğiz. Sadece malzeme desteği değil İl Özel İdaremizin sorumluluğunda olan spor tesislerimizin bakımlarını da İl Özel İdaresi olarak gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kulüplerimize dağıtacağımız malzemelerin başarılar getirmesini temenni ediyorum

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan SOYGÜZEL ise konuşmasında; Genel sekreterimizin de ifade ettiği gibi biz her sene amatör spor kulüplerimizi malzemeyle desteklemeye gayret ediyoruz. Tabi bu anlamda yapılan çalışmalardan Genel sekreterimiz bahsetti. Ben dikkatinizi başka bir hususa çekmek istiyorum. Yalova’mızda sportif faaliyetler son derece gelişmiş durumda bizde bu anlamda tek tek spor kulüplerimizle bu çalışmayı organize etmek yerine her yıl amatör spor kulüpleri federasyonumuzla koordineli iş birliği yaparak bu malzemeler organizasyonunu gerçekleştiriyoruz. İl genel meclisi olarak biz köylerimizdeki amatör spor kulüplerimizin başarılarına katkımız olmasını istiyoruz. Köylerdeki gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaya teşvik etmek anlamında bir nebzede olsa katkıda bulunacaktır.

Organizasyonda Yalova Valisi Muammer EROL, İl Özel İdare Başkanı Hasan SOYGÜZEL, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit YILMAZ yanı sıra Amatör Spor Kulüp Yöneticileri ve Yalova protokolü katılım gösterdi.

#kent #kent77 #kent77tv #kent77tvyalova #yalova #ilgenelmeclisi #ilözelidaresi #yalovavaliliği #hasansoygüzel #ümityılmaz #muammererol #amatörsporkulüpleri #yardım #destek #yalovaamatörsporkulüpleri

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz