YALOVASPOR'UN KADER MAÇI – Kent 77 TvKent 77 Tv
304
16 Mart 2021 - 11:45
YALOVASPOR’UN KADER MAÇI

Yalovaspor, ligin 26. haftasında bugün Altındağspor deplasmanına çıkacak. Kümede tutunmak kritik dönemece giren Yeşil-Kırmızılılar, Ankara’dan 3 puanla dönmek zorunda. Temsilcimiz puan ya da puanlar almadan döndüğü takdirde artık lige tutunma şansını da iyice zorlaştıracak.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta kümede tutunmak için adeta çırpınan Yalovaspor, 26. haftada Ankara deplasmanında galibiyet arayacak. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hakan Macit’le yollarını ayıran Yeşil-Kırmızılılar, daha önce 3. Lig’de şampiyonluk yaşadığı Bayram Koçgündüz’ü göreve getirdi. Temsilcimiz, yeni çalıştırıcısı ve kan değişimiyle zafere uzanmak istiyor.

Altındağ’ın iddiası yok..

Öte yandan ligin en rahat takımlarından biri olan Altındağspor’un hiçbir iddiası bulunmuyor. Ankara temsilcisinin play-off potasıyla arasında 6 puanlık fark ve önünde de 4 takım var. Düşme korkusu da yaşamayan ve rahat konumda bulunan Altındağspor’a karşı Yalovaspor kazandığı takdirde Yeşil-Kırmızılı takımımız, grupta tutunma konusunda şansını son 7 haftaya taşımak istiyor.

İlk santra 14.00’te..

Altındağspor ile Yalovaspor arasında bugün Ankara Çubuk İlçe Stadyumu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Zorlu 90 dakika öncesi 16 puandaki Yalovaspor, ligin son sırasında bulunuyor. 31 puandaki Altındağspor ise 9. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadeleyi Ankara temsilcisi 3-1’lik skorla kazanmıştı.

Yalovaspor’da 2 eksik var..

Diğer yandan Yeşil-Kırmızılı takımımızda Altındağ deplasmanı öncesi iki eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Cemal Doğu ile kırmızı kart cezalısı Sinan Uzun, bu karşılaşmada oynayamayacak. Sakatlığı geçen Turgay An ise görev verildiği takdirde sahadaki yerini anabilecek.

Yusuf Alper Abalı düdük çalacak..

Bu arada  Altındağspor ile Yalovaspor arasında oynanacak karşılaşmayı, Konya bölgesi klasman hakemi Yusuf Alper Abalı yönetecek. Abalı’nın yardımcıları ise Konya bölgesi klasman yardımcı hakemi Şaban Karaderili ile Antalya bölgesi klasman yardımcı hakemi Vedat Güneş olacak. Antalya bölgesel hakemi Feyyaz Arıcı da bu mücadelede gördüncü hakem olarak görev yapacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Sinan Ateş cinayeti iddianamesi: Konum bilgisini komiser vermiş!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz