YALOVASPOR'UN İŞİ ZORLAŞTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
257
23 Mart 2021 - 9:24
YALOVASPOR’UN İŞİ ZORLAŞTI

Ligde zor günler geçiren Yalovaspor, 27. haftada sahasında Osmaniyespor Futbol Kulübü’ne 2-0 yenilerek kredisini tüketti. Yeşil-Kırmızılı takımımız, ligde oynayacağı son 6 maçta bir mağlubiyet aldığı takdirde Bölgesel Amatör Ligi’ne düşecek.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 27. hafta maçları tamamlandı. Zorlu ve bir o kadar da önemli geçen haftada şampiyonluk, play-off ve küme düşme potası hemen hemen şekillendi. Şampiyonluk yarışında Somaspor yalnız kalırken; play-off için 8 takımın iddiası var. Bu ekiplerden şimdilik iki tanesinin yeri garanti gibi. Somaspor’un şampiyonluk için gün saydığı 3. Grup’ta Erokspor ve İçel İdmanyurdu, play-off’u matematiksel olmasa da aradaki puan farkı göz önünde bulundurulduğunda iki takım da yerlerini garantiledi gibi görünüyor.

Yalovaspor’un işi çok zor..

9 yıllık profesyonel lig hasretini dindirmesine rağmen bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan Yalovaspor, sahasında Osmaniyespor Futbol Kulübü’nü ağırladı. Rakibine 2-0 yenilmekten kurtulamayan Yeşil-Kırmızılılar, böylece 17 puanla son sırada kaldı. Yalovaspor’un küme düşme potasının yukarısıyla 11 ve 12 puanlık fark bulunuyor.

Kritik sonuçlar ortaya çıktı..

Diğer yandan 3. Lig 3. Grup’ta 27. hafta sonunda kritik sonuçlar alındı. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Cizrespor, sahasında Altındağspor’u 3-2 mağlup etti. Lider Somaspor da Karşıyaka’yı zorlanmadan 4-1’le geçti. Erbaaspor’un deplasmanda Elazığ Karakoçan FK’ye tek golle boyun eğdiği haftada Arhavispor-İçel İdmanyurdu mücadelesi 1-1 tamamlandı. Çarşambaspor, evinde Batman Petrolspor’u 2-0 yendi. Şile Yıldızspor, Çatalcaspor’a deplasmanda 1-0 boyun eğdi. Gölcükspor da play-off yarışındaki Isparta 32 Spor’u 3-1 devirip rahat nefes aldı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz