YALOVASPOR KULÜBÜ YANİ BAŞKANI BASIN ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVASPOR KULÜBÜ YANİ BAŞKANI BASIN ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU
254
11 Haziran 2022 - 16:39

-Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor’da başkan Hakan Suiçmez, göreve gelmesi sonrasında ilk kez basın toplantısı düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Suiçmez, “Amacımız birleştirici olmak” dedi.

-Mayıs ayındaki kongrede tek adayla gidilen başkanlık seçiminde göreve gelen Suiçmez, yeşil-kırmızılı kulüpte yeni dönemdeki faaliyetlerle ilgili bilgiler aktardı.

-Yalova’da yaşadığını ve daha önce de 6 yıl kulüp başkanlığı yaptığının altını çizen Suiçmez, “Çevresi olan bir kişiyim. Doğal olarak bütün çevremi Yalovaspor’un kalkınması ve daha ileri gitmesi için kullanacağız.” Yönünde konuştu.

“Güzel işler yapmak için buradayız. Ben daha çok ekibime güveniyor ve inanıyorum. Yalovaspor’u sahiplenen çok güzel kesimler var. Başkanlık görevine geldikten sonra inanın, Yalovaspor’un kapısından bir kere bile içeri girmemiş birçok insan bu tesislerden içeri adım attı. Sahiplenme  konusunda hepsi projenin içerisinde yer alıyor. Üye olmayanlar, üye olacaklar. Gerek riyaset, gerek siyaset, gerekse iş dünyası, gerek spor camiası ve gerekse de taraftar dünyası hoşnut ve memnun. Kendileri bana ve ekibime güvendiklerini ifade ettiler. Ben de bana duyulan güveni sarsmadan, adabıyla ve layığıyla yerine getireceğimin sözünü verdim”

-DowAksa’nın geçen dönemki desteğinin bu dönemde de devam edeceğini düşündüğünü kaydeden yeşil-kırmızılıların başkanı, Yalovaspor ile DowAksa arasında yeni sezonda da sponsorluk desteğinin devam edip etmemesi konusuyla ilgili olarak,

“Daha önce Yalovaspor ile DowAksa arasında 3 yıllık bir anlaşma yapılmıştı. Bunun ödenmesi gerek bir bölümü ödenmiş. Kalan bir kısmının da bu sezon ödeneceği söyleniyor. Ama şuan bu konu askıda. Tam net değil. İnanıyorum ki DowAksa gibi ülke çapında değeri olan, ekonomik katkısı olan, Yalova’da belirli bir gücü olan, her zaman spora ve sporcuya desteği bulunan bir kuruluşun Yalovaspor Kulübü’ne vermiş olduğu desteği devam ettireceğini düşünüyorum”

 

-Yalovaspor’un genel borç durumuyla ilgili de bilgi veren Suiçmez, şöyle konuştu: “Karar defterini tam net inceleyemedim ama kongrede beyan edilen bir rakam var. 5 milyon civarında bir rakam.”

“Bu rakamın 2 milyon civarında olan kısmı daha önceki yönetimlerden kaynaklı icra noktasına gelmiş. Mevcut yönetim de buna itiraz etmiş. Bu süreçte olan bir borç. Diğer borç da mevcut yönetimden kaynaklı bir borç. Onay Tuna başkan bununla alakalı bizim alacağımız olmaz diye cümle kurmuştu. Doğal olarak bu yazılması gerekiyordu ve yazıldı. Yarın öbür gün Yalovaspor’un lehine almazlar, hibe ederler ya da almazlar. Bu onların tasarrufuna kalmış bir şey. Yaklaşık 1 milyon civarında da SSK ve vergi gibi ufak tefek borçları var. Yalovaspor adına 5 milyon civarında bir borç gözüküyor. Ancak bu borç bizim önümüzde bir engel değil. Profesyonel lige yükselirsek bir engel teşkil eder. O aşamaya kadar bunları çözeriz diye düşünüyorum. Yani bu borçların karşılığı yok. Karşılığı olma aşamasına geldiği zaman, talepleri olacaktır. O talep aşamasına gelindiğinde alacaklılarla görüşülüp anlaşılır. Yalovaspor’a temiz bir sayfa da açılmış olur, bunu da yapacağımıza inanıyorum.”

-Yeşil-kırmızılıların başkanı, açıklamasında Yeşil-kırmızılılarda futbol direktörlüğü görevine getirilen Necdet Toker’in başkandan sonra futbolda sorumlu kişi olduğunu belirten Suiçmez,

“Necdet Toker hocamız kulübü aldığımızdan beri her zaman yanımızda olan bir hocamız. Fikir ve tecrübelerine açığız. Bölgemizde spor faaliyetlerinde bulunduğu için Yalova ile alakalı hemen hemen her futbol takımını tanır.”

-Yalovaspor Başkanı, konuşmasını şöyle tamamladı: “Şuanda Yalovaspor’da bırakın altyapıyı A takımımız bile yok.

Şuan takımımız sıfır. Tabi eski görüşeceğimiz oyuncularımız var. Bu oyuncular bizimle görüşme bekliyorlar. Farklı yerde farklı rakamlarla çalışacağımıza burada kalalım diye düşüncesi olan arkadaşlarımız var. İlk hedefimiz altyapıyı kurmak. Kurban Bayramı’na kadar altyapılar kurulmuş olacak. Biz sezona kısmet olursa altyapı, bayan futbol takımı ve A takımla girmiş olacağız.”

 

 

 

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Sinan Ateş cinayeti iddianamesi: Konum bilgisini komiser vermiş!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz