Yalovalı gazilerden duygulandıran klip – Kent 77 TvKent 77 Tv
16
18 Eylül 2023 - 10:30
Yalovalı gazilerden duygulandıran klip

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Yalovalı gazilerin de yer aldığı video klip hazırladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nde çekilen video klipte vatan müdafaası sırasında yaralanan ve çeşitli uzuvlarını vatan için kaybeden kahraman gaziler yer aldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, vatan sevgisini en içten şekilde yaşayan üyeleriyle bu yıl böyle bir video klip hazırladıklarını söyledi. 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayan İla, şöyle konuştu:

“19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e gazi ünvanlının verilişinin yıl dönümü. Gazilik büyük fedakarlıklar, büyük bedeller ödeyerek ulaşılabilen, erişilebilen bir makam ve mevkidir. Bizler yaşayan gaziler olarak şanlı ecdadımızın bizlere emaneti ve mirası olan gaziliğin ne olduğunu, ne olmadığını, toplumumuzun her kesimini, her katmanını anlatmaya, bizden sonraki kuşaklara ve nesillere de bu şanlı, şerefli mirası emanet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Vatanımızın birliği, müdafaası için dün olduğu gibi bugün yine aynı azim ve inançla, şanlı bayrağımızı göklerde dalgalanabilmesi için vatanımızı müdafaa etmeye devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Gazi vatana sevgisinin sembolü, şahit aileleri ve gaziler bu toprakların yaşayan gerçek sahipleridir. 19 Eylül Gaziler Günümüz kutlu olsun.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Kaya’dan tecrübe aktarımı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’DEN HEMŞİRELERE JEST
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
UMUT GÜÇLÜ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM GÜNÜ HEDİYESİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz