BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
16
17 Mayıs 2024 - 21:08
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “20’inci yüzyılın en büyük bağımsızlık mücadelelerinin başında gelen Kurtuluş Savaşımızın ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un üzerinden 105 yıl geçti.

Bu büyük zaferin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’da başlattığı Anadolu direnişini Türk Milletinin büyük desteğiyle örgütleyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu, Anadolu ve Rumeli’nin de kurtuluşunu sağladı. Bizler de 19 Mayıs ruhunu içimizde hissederek, ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesini yakalama ve aşma kararlılığıyla çalışmaya, cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla başta yarının ışıkları gençlerimiz olmak üzere, tüm ülkemizin 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz