YALOVA EMNİYETİNDEN DOLANDIRICILARA BÜYÜK DARBE – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA EMNİYETİNDEN DOLANDIRICILARA BÜYÜK DARBE
206
14 Haziran 2022 - 9:26

 

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce İl genelinde kendisini Hakim/Savcı/Polis olarak tanıtmak sureti ile vatandaşların mal varlıklarını ele geçirmek için, Nitelikli Dolandırıcılık suçu işleyen kişi ve kişilere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında iki şüpheli yakalandı.

 

Alınan bilgiye göre iki gün içerisinde meydana gelen iki farklı dolandırıcılık olayında kendini polis/savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşlarımıza fetö terör örgütüne kimliğiniz karıştı diyerek korkutan şüpheliler; mağdur A.Ö. 200.000 TL dolandırmış, devamında mağdurun Yalova da bulunan 1.500.000 TL değerindeki evini sattırmak üzereyken olay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekiplerince öğrenilmesi üzerine olaya ivedilikle müdahale edilerek bahse konu evin satışı engellenmiş, şüpheli İ.G. olay yerinde yakalanıp göz altına alınmış. Konu ile ilgili soruşturma devam ederken aynı gün içerisinde mağdur F.E. yine aynı yöntemle 320.000 TL değerinde ziynet eşyasının alındığı öğrenilmesi üzerine yapılan çalışmalarda şüpheli A.E mağdura ait ziynet eşyaları ve ziynet eşyalarından bozdurduğu para ile birlikte yakalanmış, mağdur F.E. ait ziynet eşyası ve paralar teslim edilmiş.

 

Konu ile ilgili yakalanan Şüpheli İ.G. ve A.E Cumhuriyet Savcısının talimatları ile gözaltına alınarak, şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği öğrenildi.

kent ,kent77 ,kent77tv ,kent77officiall ,yalova ,emniyet ,asayiş ,dolandırıcı ,nitelikli ,yankesici ,yakalama

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ERSİN TANRIKULU HÜR-SEN YALOVA İL TEMSİLCİSİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİRECEK PROTOKOL
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Hersek Spor’dan Fazlaca’ya ziyaret

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz