ERSİN TANRIKULU HÜR-SEN YALOVA İL TEMSİLCİSİ OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
18
30 Nisan 2024 - 15:05
ERSİN TANRIKULU HÜR-SEN YALOVA İL TEMSİLCİSİ OLDU

Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu (HÜR-SEN) Yalova İl Temsilciliğine Yalova İl tarım ve Orman Müdürlüğünde görev yapan Ersin TANRIKULU getirildi.

Sendikaların üyelerinin hak ve çıkarları yerine yandaşı veya arka bahçesi oldukları siyasi partilerin veya ideolojik odakların çıkarlarını öncelemelerinin, üyelerini peşkeş çekmelerinin yarattığı rahatsızlık ve öfke, sendika tercihlerinde doğru yapıların araştırılması ve bulunmasını, doğru yapılarda mücadele yürütmenin haklılığını ortaya çıkarmaktadır.

Böyle bir arayış sonucu bağımsız sendikacılık mücadelesine destek vermeyi ve katılmayı zorunlu gören, doğru adres bulmakta tereddüt etmeyip Hürriyetçi Tarım Orman Sendikasına katılan, sonrasında Tarım Orman Sendikasında İl Temsilcisi olan ve halen İl Temsilciliği görevini de yürüten Ersin TANRIKULU,  HÜRRİYETÇİ SENDİKALAR KONFEDERASYONU (HÜR-SEN)  Yalova İl Temsilciliği görevine getirildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz