Yalova Belediyesi otobüs terminalini onarıma aldı – Kent 77 TvKent 77 Tv
40
27 Eylül 2023 - 15:00
Yalova Belediyesi otobüs terminalini onarıma aldı

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, onarım çalışmaları gerçekleştirilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde incelemelerde bulundu.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tutuk,”’15 yıldır deformasyona uğrayan ve sıkıntıların yaşandığı terminalimizi şehrimize yakışır bir hale getireceğiz” dedi.

İlk olarak terminalde yalıtım çalışmalarını başlattıklarını belirten Tutuk,“15 yıl önce hizmete açılan Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinin bakım ve onarım işlemlerine başladık. Geçen zaman içinde maalesef bakım ve onarım yapılmadığından dolayı ya da tam yapılamadığından dolayı çatı ve terasta kaynaklanan sorunu ilk olarak çözeceğiz. Ekiplerimiz kısa bir süre önce yalıtım çalışmalarına başladı ve önümüzde ki günlerde tamamlayacaklar. Bunun ardından terminalimizin içinde sıva, boya gibi tespit ettiğimiz diğer büyük bir bölümünü deformasyona uğrayan kısımların onararak şehrimize yakışacak bir terminal haline getireceğiz” diye konuştu.

Terminal esnafımızın önerileri bizim için önemli

Terminalin şehre ilk defa gelen vatandaşlar için ilk fikirlerinin oluştuğu yer olduğunu belirten Tutuk, şunları kaydetti:

“Çalışıyoruz ve sırasıyla tüm sorunları çözüyoruz. Terminalimizde bunların arasında yer alıyor. Şehrimize gelen memur, öğrenci, tatilci ve vatandaşların ilk ayak bastıkları yer. Kötü bir imajla karşılaşmamaları için çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu işleri yaparken terminal esnafımızla da bu incelemeler sırasında görüştük. Onlardan gelen talepleri ve önerileri dinledik ve notlarımız arasına aldık.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz