SUBAŞI BİR KEZ DAHA “TURAN CANBAY” DEDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
11
01 Nisan 2024 - 12:46
SUBAŞI BİR KEZ DAHA “TURAN CANBAY” DEDİ

 

Subaşında halk, mahalli idareler seçimi için sandık başına gitti. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Subaşı Belediye Başkanlığını CHP adayı Turan CANBAY kazandı. Canbay, böylece Subaşında ikinci kez üst üste belediye başkanı seçilen ilk başkan oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’nin Subaşı Belediye Başkan adayı olan mevcut Belediye Başkanı Turan Canbay, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 47’sini alarak yeniden seçildi.

 

Sandıkların açılmasıyla birlikte CHP Subaşı Seçim İletişim Merkezi önünde toplanmaya başlayan belde sakinleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar Belediye Başkanı Turan CANBAY’ı beklediler.

“BİRLİKTE TAM GAZ, TAM YOL İLERİ DEVAM EDECEĞİZ”

Halk tarafından yapılan oylamada ikinci kez üst üste belediye başkanlığını kazanmamın onurunu yaşadığını ifade eden Canbay, “Değerli hemşehrilerim, bugün demokrasimizin gücünü bir kez daha gördük. Seçim süreci boyunca birbirimizle farklı düşüncelerde olabiliriz ancak bugün bir araya gelerek sandıkta kararımızı verdik. Kazanan hepimiz olduk. Bizim için kazanmak değil, hizmet etmek önemlidir. Bu seçim sürecinde verdiğiniz destek ve güven için, siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle birlikte daha iyi bir Belde inşa etmek için elimizden geleni yapacağız. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görmeli, birlikte çalışarak Beldemizi daha da ileri taşımalıyız. Herkesin sesine kulak vermek, beldemizin ihtiyaçlarını gidermek için buradayız.Bu seçim sürecinin ardından birlikte yeni bir döneme başlamak için sabırsızlanıyoruz. Her zaman olduğu gibi sizlerle el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Sağduyu ve hoşgörüyle dolu bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz. Teşekkür ederiz” dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen CANBAY burada sevgi gösterileri ile karşılandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz