SAMSUNSPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
243
16 Mart 2021 - 11:50
SAMSUNSPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Semt77 Yalovaspor’un da yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 22. hafta heyecanı sona erdi. Zorlu geçen haftada temsilcimiz, deplasmanda Manisa’yı devirirken; ligde Samsunspor’un liderliği de sürüyor.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde kıran kırana geçen 22. hafta da geride kaldı. Geride bıraktığımız hafta sonunda Karadeniz ekibi Samsunspor, liderlik koltuğundaki yerini korudu. Son 8 hafta öncesi 37 puanla Samsunspor liderliğini sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekibi 36’şar puanla Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yakından takip ediyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı düşme hattına ise bu hafta Anadolu Basket gerilerken son sıraya Nadir Gold İstanbul Basket adeta demir attı. Semt77 Yalovaspor bu haftayı 34 puanla 11. sırada tamamladı.

Lider, Düzce’yi geçti..

Ligin 22. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Semt77 Yalovaspor parkeden 75-73’lük galibiyetle ayrılmayı başardı. Lider Samsunspor evinde GCT Düzce engelini 83-78’lik skorla geçti. Liderin en yakın takipçilerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sahasında Mamak Belediyesi’ni 80-69 devirdi. Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’a konuk olan son haftaların en formda ekibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket parkeden 87-52’lik galibiyetle ayrıldı.

Finalspor İstanbul Basket’i zor da olsa yendi..

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Finalspor hata yapmayarak son sıradaki Nadir Gold İstanbul Basket’i 67-62 mağlup etti. 22. haftanın sürprizini ise BUDO Gemlik deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 74-72 yenerek elde etti. Bornova Belediyespor evinde Sigortam.net’i 72-69 yenerek moral buldu. Türkiye Basketbol Ligi’nde 23. Hafta karşılaşmaları 19-22 Mart 2021 tarihleri arasında oynanacak ve heyecan tüm hızıyla devam edecek.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ERSİN TANRIKULU HÜR-SEN YALOVA İL TEMSİLCİSİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİRECEK PROTOKOL
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Hersek Spor’dan Fazlaca’ya ziyaret

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz