REKTÖR CEBECİ GENÇ OFİSTE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU – Kent 77 TvKent 77 Tv
REKTÖR CEBECİ GENÇ OFİSTE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
413
08 Kasım 2021 - 13:31
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde faaliyetlerine başlayan Genç Ofis’i, Yalova KYK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ile ziyaret etti ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezleri’nin üniversite yerleşkeleri içerisinde temsilcilikleri olarak çalışmalar yürüten Genç Ofis, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ile Yalova KYK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon arasında 22 Ağustos 2020 tarihinde imzalanan protokol ile kurularak Yalova Üniversitesinde faaliyetlerine başladı.
Öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel olarak da gelişimlerini desteklemek amacıyla faaliyetler gösteren Genç Ofis’e, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova KYK, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ziyarette bulundu.
Çalışanlardan Genç Ofis hakkında bilgi alan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci öğrencilerle bir araya geldi. Konuşmasının başında öğrencilere önerilerde bulunan Prof. Dr. Suat Cebeci, öğrencilerin sorularına cevap verdi.
Konuşmasına, Koronavirüs salgınından dolayı bir buçuk yıl eğitime ara verilmesi nedeniyle ayrı kaldığı öğrencileri özlediği ifade ederek başlayan Prof. Dr. Suat Cebeci , bu arayı en verimli şekilde değerlendirdiklerini ve Yalova Üniversitesi daha da geliştirmek için çalışmaların durmaksızın devam edeceğinin altını çizdi.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, öğrencilere üniversite yıllarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini isteyerek, “Sevgili gençler, bu yıllarınızı çok iyi değerlendirin. Okulun size sağladığı tüm imkanları değerlendirin, imkanların yetersiz kaldığı noktada bizden destek isteyin; eğitim sizin değer kazanmanızdır, yeterlilik kazanmanızdır. Mezun olduğunuzda sadece bilgi alarak değil, birçok yeti geliştirmiş ve birçok beceri kazanmış olarak mezun olmanız gerekir. Siz toplumun en genç, dinamik, zinde zihinlerisiniz, bu kapasitenizi kullanarak toplum için üretmeniz gereklidir. Buralar, sizin kendinizi yetiştirmek maksadıyla yapacağınızı etkinliler düşünülerek bu faaliyetlere fırsat sunmak için yapıldı” dedi.
‘Öğrenci Yaşam Merkezi’
Cebeci, Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesine, Yalova Üniversitesi Geliştirme Derneği’ne gelen bağışlarla yapılan Camii inşaatı hakkında da bilgiler verdi. Caminin altında 1000 metrekarelik bir alanın kulüplerin faaliyetleri için ayrılacağını söyleyen Prof. Dr. Suat Cebeci, öğrencilerin her türlü kültür, sanat faaliyetlerini o alanda gerçekleştirme imkanının olacağını söyledi.
Konuşmasından sonra öğrencilerin sorularını tek tek ilgiyle dinleyen Cebeci, öğrencilerin istekleriyle ayrı ayrı ilgilendi ve fotoğraf çekiminin ardından Genç Ofis’ten ayrıldı.

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz