ORAL, DENEYİMLERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
ORAL, DENEYİMLERİNİ GENÇLERLE PAYLAŞTI
542
24 Şubat 2020 - 8:43
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Türkiye Gençlik Vakfı Yalova Şubesi tarafından düzenlenen İleri Düzey Liderlik Programı’na konuk oldu. Başkan Oral deneyimlerini gençlerle paylaştı.
TÜGVA’nın İleri Düzey Liderlik Programı hız kesmeden devam ediyor. Önemli isimlerin konuk olduğu programda öğrencilerle katılımcılar deneyimlerini paylaşma imkânı buluyorlar. Programın bu haftaki konuğu ise başarılı belediyecilik çalışmaları ile göz dolduran deneyimli siyasetçi ve yerel yönetici Dr. Metin Oral oldu.
“ÖRNEK BİR YEREL YÖNETİCİ”
Oral TÜGVA Yalova İl Binasına gelişinde TÜGVA İl Başkanı Muammed Edip Özyılmaz tarafından karşılandı. Program öncesinde söz alan Özyılmaz, “Bu program gençlerin mesleğinde kariyer yapmış insanların deneyimlerinden faydalanmasını amaçlıyor. Bu kapsamda davetimizi geri çevirmeyerek bizlerle birlikte olan Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a teşekkür ediyoruz. Kendisi belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla örnek bir yerel yönetici olmayı başardı. Onun deneyimlerinin gençlerimizin önünü aydınlatacağına eminim” dedi.
ÖNEMLİ TAVSİYELER
Ardından söz alan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise gençlere siyasi hayatının başlangıcından itibaren bugüne kadar uzanan siyaset ve belediye başkanlık dönemini anlattı. Gençlere adım atmaktan korkmamaları tavsiyesinde de bulunan Oral, “Unutulmamalıdır ki bir şeyi yapacaksanız bunun için ilk yapacağınız şey adım atmak olmalı. Eğer çekinir, korkar ve kaygılarınıza yenik düşerseniz hiçbir zaman harekete geçemezsiniz” dedi.
Metin Orak tüm detayları ile deneyimlerini gençlere aktardı. Gençlerden gelen soruları da yanıtlayan Oral’a TÜGVA Başkanı Muhammet Edip Özyılmaz tarafından bir hediye de sunuldu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz