Manisalı berber ve kuaförler Antalya’da fuara katıldı – Kent 77 TvKent 77 Tv
14
21 Eylül 2023 - 7:14
Manisalı berber ve kuaförler Antalya’da fuara katıldı

Manisa Berber ve Kuaförler Odası üyeleri, Antalya’da düzenlenen estetik, kişisel bakım ve güzellik sektörlerini buluşturan 3. Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı’na katıldı.

Rusya, Ukrayna ve Avrupa ülkelerinden birçok katılımcıyı ağırlayan 3. Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Fuarı’nı Manisa Beraber ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin eşliğinde ziyaret eden Manisalı berber ve kuaförler, sektörün yeniliklerini yerinde inceleme imkanı buldu. Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin, “Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarı özlemle bekliyorduk. İki yıldır biz de bu fuarın ortaklarından biri olarak meslektaşlarımız ile katılım sağladık. Türkiye ve dünyanın birçok yerinden gelen meslektaşlarımız ile buluştuk, teknolojinin getirdiği yeni imkanları yerinde inceledik. Bizim için çok faydalı bir fuar oldu. Fuar sonrası Düden Şelalesi’ni ziyaret ederek, günün yorgunluğunu attık. Meslektaşlarımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Ben başta Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir ve fuar yetkililerine bir kez daha emekleri için teşekkür ediyorum. Rabbim bize de Manisa’mızda yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“EMEKLİLERİMİZ AYDA 272 EURO MAAŞ ALIYOR DEDİM İNANDIRAMADIM”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FRANSIZ MADEN SUYUNDA DIŞKI VE İNSANDA BULUNAN BAKTERİ TESPİT EDİLDİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova Emek ve Demokrasi güçleri’nden “HAYDİ 1 MAYIS’A” çağrısı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
CHP’den Fazlaca’ya ziyaret
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz