"EMEKLİLERİMİZ AYDA 272 EURO MAAŞ ALIYOR DEDİM İNANDIRAMADIM" – Kent 77 TvKent 77 Tv
10
28 Nisan 2024 - 17:35
“EMEKLİLERİMİZ AYDA 272 EURO MAAŞ ALIYOR DEDİM İNANDIRAMADIM”

Özel, “Almanya’ya gittiğimde ‘Emeklilerimiz 272 Euro maaş alıyor.’ dedim. Tercüme hatası sandılar, ‘Bir tane 0 eksik değil mi?’ dediler.”

 

“Emekli maaşını söyleyince çeviri hatası sanıyorlar” demişti. Özel durumu şu sözlerle ifade etmişti: Türkiye’de 16 milyon emekli bulunduğunu söylüyorum, “Almanca söyleyince ‘doğru mu’ diye soruyorlar. ‘Bunların çok önemli bir kısmı 272 euro parayla geçiniyor’ diyorum. Bu cümlenin İngilizce ve Almanca tercümesini hata sanıyor dünyadaki liderler. Ve birileri bu ülkede bir ayını 272 euro ile kirası, yemeği, giyimi, ısınması her şeyi dahil geçinmeye itilmiş. 15-16 milyon emekli varken bunların yüzde 70’i bu maaşa mahkumken birileri o euroları veriyor, o ıstakozları yiyor ve bunu paylaşıyor.”

İlker Karagöz ile Çalar Saat programında açıklamalarda bulunan Özel “Çok yakında büyük bir emekli mitingi yapacağız. Yeri ve zamanını değerlendireceğiz. Bizim mitinglerimiz barışçıl, sesimizi duyurmaya yönelik bir miting olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse ben emeklinin sesini duyurmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “SEVGİ VE EMEKLE YAPILAN HER İŞ BAŞARIYA ULAŞIR”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“VAHŞİ KOMEDİ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz