Kepez’den, Alanya’ya mobil hizmet – Kent 77 TvKent 77 Tv
20
21 Eylül 2023 - 7:16
Kepez’den, Alanya’ya mobil hizmet

Kepez Belediyesi’nin kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilimi sevdirmeyi hedefleyen Bilim ve Teknoloji Tırı, Alanya İskele Şelale Meydanı’nda hizmet veriyor.

Kepez Belediyesi mobil hizmetlerle ilçeden ilçeye koşuyor. Kepez’in kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilimi sevdirmeyi hedefleyen Bilim ve Teknoloji Tırı, Alanya’da hizmet veriyor. Alanya İskele Şelale Meydanı’nda kanser ve göz tarama hizmetlerinden vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, kanser taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) taraması gerçekleştiriliyor.

Bilim ve Teknoloji Tırı, çocuk ve gençleri bilimin farklı yönleriyle buluşturuluyor. Bir bilim merkezini içine sığdıran Bilim ve Teknoloji Tırı’nda; yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgaları, İha yer istasyonu, hologram teknolojileri bulunuyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“EMEKLİLERİMİZ AYDA 272 EURO MAAŞ ALIYOR DEDİM İNANDIRAMADIM”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FRANSIZ MADEN SUYUNDA DIŞKI VE İNSANDA BULUNAN BAKTERİ TESPİT EDİLDİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova Emek ve Demokrasi güçleri’nden “HAYDİ 1 MAYIS’A” çağrısı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
CHP’den Fazlaca’ya ziyaret
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz