“KARMA OSB'LERE KARŞI BİRLİK OLUNMALI” – Kent 77 TvKent 77 Tv
“KARMA OSB’LERE KARŞI BİRLİK OLUNMALI”
670
26 Eylül 2020 - 7:12

Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, doğasever Yalova halkını karma OSB’lere karşı birlik olmaya davet edildi.

 

Gelecek Partisi Yalova İl Teşkilatı’ndan konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Yalova’da kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinin, ilimizin mevcut kimliğini tehlikeye attığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Ülkemizde , bilhassa Kocaeli ve özellikle Dilovası civarında toplanmış , doğayı, insan ve canlı sağlığını tehlikeye atan tesislerin örnekleri önümüzde duruyorken, Yalova’mızı böylesine büyük bir riske atmak, intihar demektir. Dünya’da kanser vakaları sebebiyle ölüm oranı yüzde 12.5, Türkiye’de yüzde 12.9 iken, Dilovası’nda bu oran yüzde 33.7’dir. Hal böyle iken, havası suyu, tabiatı ile bir dünya markası olmaya namzet Cennet Yalova’mızı, birileri rant temin edecek diye, cebini dolduracak diye ağır metallerin ve kimyasalların kucağına teslim etmek, en hafif ifade ile doğa düşmanlığıdır, cehalettir. Ancak, sağduyulu, doğasever Yalova Halkı’nın bu gelişmeler doğrultusunda doğasına, suyuna, havasına, gelecek nesillerin Yalova’sına sahip çıkacağını ümit ediyor, tüm duyarlı STK’larımızı ve doğasever Yalova Halkı’nı Karma OSB’lere karşı birlik olmaya davet ediyoruz.”

Yazar

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        WhatsApp
        Kent77 WhatsApp Hattı
        Kent77 Tv & Dijital Platform
        Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz