İTFAİYEDE UYGULAMALI DERS – Kent 77 TvKent 77 Tv
İTFAİYEDE UYGULAMALI DERS
405
03 Mart 2020 - 8:07
Altınova Vakıfbank İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri, Hayat Bilgisi dersinde yer alan ‘acil durumlarda yardım alabileceğimiz kurumları tanır’ konusuna uygun olarak Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğine ziyarette bulundu.
Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret eden öğrenciler, itfaiye araçlarını yakından tanıma fırsatı buldu.
EĞİTİCİ BİLGİLER VERİLDİ
Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret eden Vakıfbank İlkokulu öğrencileri, itfaiye araçlarını yakından tanıma fırsatı buldu. İtfaiye görevlileri, itfaiye araçları ile birlikte yangın ve yangın söndürme konusunda öğrencilere eğitici bilgiler aktardı. Yangın ve benzeri durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgilendirilen öğrenciler, itfaiyeyle ilgili merak ettikleri konuları sorma imkanı buldu.
ÖNEMLİ UYARILAR
Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğini gezen öğrenciler burada İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu ve itfaiye personeli tarafından bilgilendirildi. Öğrencilerin herhangi bir olumsuzluk durumunda 112’yi aramaları istenirken, itfaiye olarak sadece insanlara değil, tüm canlılara yönelik yapılan çalışmalar aktarıldı. Öğrencilerden özellikle yakıcı ve yanıcı maddelerle oynamamaları, prizlere yabancı cisimlerle müdahale etmemeleri istendi.
“İTFAİYEYİ TANIDILAR”
Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, “Çocuklarımıza yangın öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler, evlerinde kibrit, çakmak gibi yakıcı maddelerle oynamamaları, elektrik prizlerine çeşitli cisimler sokmamaları gibi konularda bilgilendirmelerde bulunduk. Yine çocuklarımıza itfaiye araçlarımızın tanıtımlarını gerçekleştirdik” diye konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz