İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi! – Kent 77 TvKent 77 Tv
6
24 Nisan 2024 - 9:10
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!

İstanbul Valisi Davut Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için İstanbul Valiliği’ne gelen Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu öğrencilerini kabul salonunda karşıladı. Vali Gül, konuklarını tek tek selamladı. Ardından Vali Davut Gül koltuğunu 10 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi Derin Mina Koç’a devretti.

Makam koltuğuna oturan Derin Mina Koç, tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitleri sevgi ve minnetle andıklarını belirtti.

Mina Koç, “Öncelikle bizim en temel ihtiyaçlarımızdan, oyun ihtiyacımızın karşılanabilmesi için daha fazla çocuk parklarının ve oyun alanlarının olmasını, bu alanların içinde bulunan oyuncak ve zeminin doğal malzemeden yapılmasını, aynı zamanda yeşillikler içinde olmasını istiyorum. Doğadan uzak olan AVM’lerde vakit geçirmek istemediğimiz için yürüyüş alanları, botanik bahçeler, bisiklet yolları herkesin huzur bulduğu yeşil alanların çoğalmasını isterim. İsteklerimi planlarken sadece yaşıtlarımı değil bazı ağabey ve ablalarımı da düşündüm. Ders çalışmak, projeler hazırlamak için yürüyerek gidebilecekleri kütüphanelerin olmasını arzu ederim. Son olarak gelecekte bizi yurtdışında gururlandıracak ve milli sporcularımızın yetişeceği spor merkezleri yaygınlaşmasını tüm kalbimle arzu ediyorum. Bana bu fırsatı veren tüm büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Beni dinlediğiniz teşekkür ediyorum” dedi.

Koç konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Çocuk doktoru olmak istediğini söyleyen Derin Mina Koç, 1 Mayıs etkinliklerinin Taksim Meydanı’nda yapılıp yapılmayacağı konusundaki soruya ise, “İzin veririm tabi ki” yanıtını verdi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Sinan Ateş cinayeti iddianamesi: Konum bilgisini komiser vermiş!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz