“ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
245
16 Mart 2021 - 9:42
“ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”
Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, ligde kalan haftalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Misli.com 3. Lig 3. Lig’de kümede tutunma mücadelesi veren Yalovaspor’da kulüp başkanı Onay Tuna, çok önemli açıklamalar yaptı. Yeni sezon planlamasından transferlere, kulübün borçlarından günümüzdeki duruma kadar değerlendirmede bulunan Yeşil-Kırmızılıların başkanı, kalan 8 haftada en iyi sonuçları almak istediklerini dile getirdi. Tuna’nın açıklamalarından satır başları şöyle:
TRANSFERLER SAHADA İSTENİLENİ VEREMEDİ
“Bizim de kendi içimizde hatalarımız olmuştur. Her şeyi talihsizliğe de bağlamamak lazım. Olmadı, devre arasında yaptığımız transferler sahada istenileni veremedi. Matematiksel olarak daha düşmedik belki ama işi çok zora soktuk. Bundan sonraki haftalarda rakiplerimizle oynayacağız. Rakiplerimizi zaten yenemiyorsak küme düşmeyi hak ediyoruz demektir. Bundan sonraki haftalarda çıkacağız ve küme düşme potasındaki rakiplerimizi yenip, elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Alabileceğimiz puanları alarak kümede tutunmaya çalışacağız. Çok zor ama imkansız değil.
PROFESYONEL LİG, AMATÖR LİG GİBİ DEĞİL
Birlikteliğimizi korumamız lazım. Bir tane Yalovaspor var. Biz Yalovaspor’u çok zor şartlardan buralara getirdik. Yalovaspor’un eski günlerine geri dönmemesi lazım. Bu sene içerisinde aldığımız yük amatör ligdeki gibi değildi. Amatör ligdeyken bütçemiz nezdinde transferler yaptık. Başarılı olduk. Fakat profesyonel lig, amatör lig gibi değil.
GEÇMİŞ BİZİ BİR TÜRLÜ BIRAKMIYOR
Ben birkaç gündür sosyal medyada takip ediyorum ve çok üzülüyorum. Ağabeylerim kardeşlerim üzüntülerini paylaşıyorlar. Bazen de kaba paylaşımlar oluyor. Tatlı paylaşımlar da var. Gün gelecek ve biz yine yüz yüze bakacağız. Yine biz ağabey ve kardeşiz. Bizi peki bu duruma sokan ne? Yalovaspor’un belki şuandaki durumu. Yalovaspor’un şuan ki durumuna sebebiyet verenler, vermiş olanlar, tarihinde kirli sayfa olarak kalanlarla henüz yüzleşemedik. Belki benim hatamdı. Sezon başından beri geçmişe yönelik hiçbir şey söylemek istemedim. Diyorum ki geçmiş geçmişte kaldı, önümüze bakalım. Ancak geçmiş bizi bir türlü bırakmıyor.
TRANSFER TAHTAMIZ KAPALIYDI, İKİ GÜN KALA AÇTIRABİLDİK
Biz sezona başlarken kusura bakmasın kimse de aptal değiliz. Ben akıllı bir insanım. Bu zamana kadar çok mütevazi davrandık herhalde. Artık mütevazi davranmayacağım. Neyin ne olduğunu çok iyi bilen insanım. Ben de bilirdim sezon başında paralar harcayıp iyi takım kuralım. Bu takım başarılı olsun. Başarılı olduğu sürece Yalova’da herkes mutlu olsun. Sezon başında herkes şampiyonluğa ya da play-off’a takım kurmaya çalışırken; biz küme düşmemek için takım kurmaya çalıştık. Bizim transfer tahtamız kapalıydı ve transfere sadece iki gün kala bunu açtırabildik.
SEZON BAŞI 1 MİLYON 250 BİN TL PARA VARDI ELİMİZDE
Sezon başında bize Yalova Group’tan 750 bin, İMES’ten 500 bin TL para geldi. Sokakta konuşulan rakamları duyuyorum ve gülüyorum. Kimse masal okumasın. Herkes elimizdeki kayıtlarda resmi bir durumda. Kulübümüzün banka hesaplarına giren para da çıkan para da bellidir. Ayrıca bu rakamlar dernekler masasına beyan edilen rakamlar. Sezona başlarken dolayısıyla 1 milyon 250 bin TL para vardı elimizde. Bu parayla play-off’a kalabilecek bir takım kurma hayaline kendimizi kaptıramazdık. Eylül’ün sonuna kadar bir sponsorluk daha aldık. Tersaneler Birliği’nden 250 bin TL para geldi. O parayla da Mustafa Serkan Demirel, Cemal Doğu ve Yakup Kayış’ı transfer etmiştik.
HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYACAK, BİZ ELEŞTİRİYE KARŞI DEĞİLİZ
Yalovaspor’un iki sene önce arkasında kim vardı. Kim destekliyordu. İki sene önce bu kulübün buralara gelebileceğini kim düşünebilirdi. 3. Lig’e çıkacağını kim söyleyebilirdi? Herkes şapkasını önüne koyacak. Biz eleştiriye karşı değiliz. Herkes eleştirebilir. Varsa hatamız gelin yüzümüze anlatın, dinlerim.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz