EĞİTİM VE SAĞLIK EL ELE VERDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
EĞİTİM VE SAĞLIK EL ELE VERDİ
415
23 Eylül 2020 - 7:13

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğümüz arasında Eğitim ve Sağlık El Ele projesi protokolü Yalova Valiliği koordinatörlüğünde imzalandı.

Yalova Valisi Muammer Erol başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Emrah Eray tarafından imzalanan protokol çerçevesinde, okul/kurum çalışanlarının ve öğrencilerin sağlığının korunması, temizlik, sağlıklı beslenme ve hijyen konularında eğitimler verilerek farkındalık oluşturulması, Okul/kurum çalışanları, öğrenciler ve ailelerin sağlık okur yazarlığını arttırılması, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi amacıyla yapılacak faaliyetlerde iki kurum arasında işbirliğinin sağlanması ve Covid-19 Pandemisi sürecinde toplum sağlığının korunması ve okullarda gerekli maske, mesafe ve hijyen kurallarının bir yaşam tarzına dönüştürülmesi hedeflenmiştir.

İki kurum arasında imzalanan protokol bu anlamda bir ilk olma özelliği taşıyor. Protokol gereği okullarda birer sağlık personeli görevlendirilecektir.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz