DAYAK KADIKÖY’E, ÖDÜLÜ ÇİĞLİ’YE! – Kent 77 TvKent 77 Tv
661
20 Şubat 2020 - 7:28
DAYAK KADIKÖY’E, ÖDÜLÜ ÇİĞLİ’YE!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Çiğli Belediyespor ile Kadıköyspor arasında oynanan ve 0-0 biten maç sonrasında çıkan olaylarla ilgili kararını açıkladı. Buna göre İzmir temsilcisine 1 maç seyircisiz oynama cezası verilirken; Çiğli toplamda 6 bin 900 TL de para cezasına çarptırıldı.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Amatör Futbol Disiplin Kurulu(AFDK) olaylı Çiğli Belediyespor-Kadıköyspor maçının nihai kararını verdi. Kurul 17.02.2020 tarih ve 47 sayılı toplantısında aldığı kararla İzmir ekibine 1 maç seyircisiz oynama 3 Bin TL para cezası verdi. Daha önce yapılan toplantılarda Çiğli ekibinin oyuncusu Egecan Çevir’e 5 maç ceza verilirken kulüp yöneticisi Kubilay Kesgin ise 100 gün hak mahrumiyeti ve 3 Bin TL para cezasına çarptırılmıştı. Amatör Futbol Disiplin Kurulu önceki gün yaptığı toplantıda Yalovaspor’u yakından ilgilendiren cezaları açıkladı. Çiğli Belediyespor oynayacağı ilk iç saha maçını seyircisiz oynayacak. 19. Haftada Sultangazi deplasmanına çıkacak olan İzmir ekibi 20. Haftada ise sahasında İzmirspor ile karşı karşıya gelecek. Çiğli Belediyespor ayrıca toplamda 3900 TL ceza olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na ödeyecek. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 17.02.2020 Tarih ve 47 sayılı toplantısında aldığı karar şöyle: “36-Çiğli Belediyespor Kulübü hakkında; 02.02.2020 tarihinde oynanan Çiğli Belediyespor -Yalova Kadıköyspor Spor Toto BAL müsabakasında çıkan saha olayları nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 3.000.-TL para cezası verilmesi kararına varılmıştır.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“EMEKLİLERİMİZ AYDA 272 EURO MAAŞ ALIYOR DEDİM İNANDIRAMADIM”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FRANSIZ MADEN SUYUNDA DIŞKI VE İNSANDA BULUNAN BAKTERİ TESPİT EDİLDİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova Emek ve Demokrasi güçleri’nden “HAYDİ 1 MAYIS’A” çağrısı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
CHP’den Fazlaca’ya ziyaret
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz