BİNTSO Başkanı Çintay, Togg T10X araç ve Trugo şarj cihazını Bingöl’e kazandırdı – Kent 77 TvKent 77 Tv
14
27 Eylül 2023 - 8:02
BİNTSO Başkanı Çintay, Togg T10X araç ve Trugo şarj cihazını Bingöl’e kazandırdı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, Togg T10X araç ve Trugo şarj cihazını Bingöl’e kazandırdı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, BİNTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Türkiye’nin renkleri serisindeki Togg T10X aracını “12 TOG 012” plakalı Oltu Siyah aracı teslim alarak BİNTSO üyelerine kazandırdı. Konu hakkında açıklama yapan Çintay, “Bu adım, ülkenin otomotiv sektöründeki büyümesine de ayrıca önemli bir katkı sağlıyor. Togg ailesine katılmaktan büyük gurur duyduk. Aracı üyeleri için bir hizmet aracı olarak kullanacağız. Aracı kullanırken büyük bir mutluluk ve gurur duyduk ve aracın performansına hayran kaldık” dedi.

Togg’un yanı sıra Trugo şarj cihazını da kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Çintay, “Bu şarj cihazı, elektrikli araçların yaygınlaşması için önemli bir adım olarak kabul ediliyor ve bölgenin sürdürülebilir enerji kullanımına katkı sağlayacak. Türkiye’nin otomotiv sektöründeki önemli başarısı olan Togg’un ülkemize kazandırılmasında büyük emek harcayan birçok kişi bulunmaktadır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve bu büyük projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarı, Türkiye’nin otomotiv sektöründeki yükselişini gösteren bir örnek olacaktır” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Kaya’dan tecrübe aktarımı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’DEN HEMŞİRELERE JEST
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
UMUT GÜÇLÜ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM GÜNÜ HEDİYESİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz