BELEDİYE'DE BAŞKANVEKİLİ OYLAMASI SONA ERDİ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
BELEDİYE’DE BAŞKANVEKİLİ OYLAMASI SONA ERDİ!
690
06 Mart 2020 - 13:04

Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yerine Belediye Başkan Vekilliğine AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Tutuk seçildi.

 

Yalova Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısına Nusret Karaalioğlu başkanlık yaptı. Vefa Salman’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılması nedeniyle başkan vekilliği seçimin yapıldığı toplantıda CHP’li Cevdet Bekler, oylamanın bir kabin kurularak yapılmasını istedi. Bekler’in bu talebi kabul görmezken yoğun kalabalığın olduğu mecliste üyelerin çevresindeki insanların uzaklaştırılmasını istemesi ise kabul gördü.

Mecliste Cumhur İttifakı Mustafa Tutuk’u aday gösterirken CHP ise Yavuz Bingöl’ü ile seçime katıldı. Seçimde 3. turda 17 oy alan Mustafa Tutuk başkan vekilliğine seçildi.

Burada konuşma yapan Tutuk, “Suçun varlığı yokluğu hukuk konusudur. Umarım ki suç yoktur. Bahse konu arkadaşlar da bir an evvel aklanırlar. Başkanının yokluğunun, zor günlerin bizleri sevindirmeyeceğini, beni ve arkadaşlarımı tanıyanlar bilirler. Sizlerin teveccühünüz sonucu belediye başkan vekilliğin her ne kadar da tarafıma verilmiş olsa da çalışarak üreterek hep birlikte parti ayrımı gözetmeden tüm meclis üyelerimizle süreci yönetmeye çalışmamız ve Yalova’mıza hizmet etmemiz gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Ardından makama geçen Tutuk, tebrikleri kabul etti.

nIvWri

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz