BAŞKAN VE KAYMAKAMDAN VATANDAŞ VE ESNAFA MORAL VE UYARI – Kent 77 TvKent 77 Tv
BAŞKAN VE KAYMAKAMDAN VATANDAŞ VE ESNAFA MORAL VE UYARI
236
05 Mart 2021 - 8:30
Yeni kontrollü normalleşmeden sonra semt pazarında denetimlerini artırarak sürdüren Altınova Belediyesi ekipleri, halk sağlığı için HES kodu, maske denetimi ve ateş ölçümü ile dezenfektan işlemi yaptı.
Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, semt pazarını gezerek vatandaş ve esnafa moral verdi. Salgın sürecinin başından beri yoğun mesai harcayan ekiplerin maske, mesafe, hes, ateş ölçümü ve dezenfaktan işlemleri için teşekkir eden Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr.Merin Oral vatandaşlardan rehavete kapılmadan önlemlerden taviz vermemelerini istedi.
“TURUNCU BİZE YAKIŞMIYOR.”
Altınova Emniyet Amirliği ve Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerinin halk pazarında denetimlerine destek veren Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaş ve esnafla süreçle ilgili konuştu.
13 Mart tarihinden itibaren ilçe genelinde adeta seferberlik ilan ettiklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, toplu kullanım alanları, parklar, ibadethaneler, resmi kurumlar yoğun şekilde dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarının yanı sıra sosyal yardımlar ve maske dağıtımı, 65 yaş üstü vatandaşlara destek gibi 40 binin üzerinde çalışmaya imza attıklaını açıkladı. Başkan Dr.Metin Oral, duyarlılıkları için Altınova halkına teşekkür ederek, ‘Turuncu renk Yalova yakışmıyır. İlçemiz genelinde işler iyi gidiyor. Rehavete kapılmayalım. İnşallah normalleşme sürecine adım atacağız” dedi.
Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, ise “İnsanlarımızı virüse karşı korumaya yönelik bir mücadele veriyoruz. Gerekli uyarıları yapıyoruz. Tüm halkımızın evde kalmasını ve bu önemli süreçte mümkün oldukça sokağa çıkmamalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ERSİN TANRIKULU HÜR-SEN YALOVA İL TEMSİLCİSİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİRECEK PROTOKOL
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Hersek Spor’dan Fazlaca’ya ziyaret

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz