BAL’DA İKİNCİ YARI HEYECANI 19 OCAK’TA – Kent 77 TvKent 77 Tv
265
20 Aralık 2019 - 14:40
BAL’DA İKİNCİ YARI HEYECANI 19 OCAK’TA

Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ikinci yarı, 19 Ocak 2020 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu yıl 10.’sunu düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ilk devre, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Birbirinden güzel müsabakalara sahne olan 13 maçlık ilk maratonu Çiğli Belediyespor, 32 puan ve averajla ilk sırada kapattı. Yeşil-Kırmızılı ekibimiz Yalovaspor da aynı puanla ve averajla ikinci sırada 2019 yılını uğurladı. Gruptaki bir diğer Yalova takımı Kadıköyspor da 14 puanla 11. sırada kendine yer buldu.

Öte yandan 15 Aralık 2019 tarihindeki mücadelelerle ilk yarısı sona eren Spor Toto BAL 10. Grup’ta ikinci yarı, 19 Ocak 2020 tarihinde başlayacak. 14. hafta karşılaşmalarında; lider Çiğli Belediyespor, sahasında Bucaspor ile kozlarını paylaşacak. Takipçisi temsilcimiz Yalovaspor ise derbide Kadıköyspor’u konuk edecek. Beşyüzevlerspor’un sahasında Çayırovaspor’u ağırlayacağı ikinci yarının ilk haftasında İzmirspor, derbide Torbalıspor’u misafir edecek. Bağcılarspor, zorlu Gebzespor deplasmanıyla 2020 yılına start verecek. Sultangazi, İstanbul derbisinde Atlasspor’u ağırlamış olacak. İlimtepe Kullar 1975 Spor, seyircisi önünde Küçükyalı Yelkenspor ile karşı karşıya gelecek. Böylece ligin ikinci yarısı için heyecan resmen start almış olacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Kaya’dan tecrübe aktarımı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’DEN HEMŞİRELERE JEST
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
UMUT GÜÇLÜ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM GÜNÜ HEDİYESİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz