BALABAN DERESİ ÜZERİNE YAYA KÖPRÜSÜ KONULDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
BALABAN DERESİ ÜZERİNE YAYA KÖPRÜSÜ KONULDU
219
21 Haziran 2022 - 14:12

Yalova Belediyesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan tamamen geri dönüşüm malzemeleri ile yapılan yaya köprüsünü Balaban Deresi üzerine yerleştirdi.

8’inci Sokak ile Kaşif Sokağı birbirine bağlayacak olan yaya köprüsü, vatandaşların talepleri doğrultusunda yayaların daha kolay geçiş sağlayabilmeleri adına konuldu. İç malzemelerinin de yerleştirilmesi ile birlikte köprü kullanımına hazır hale getirilecek. Yalova Belediyesi tarafından yaya köprüsünün yapımının tamamlanmasıyla birlikte köprü içi aydınlatma çalışmaları başlayacak.

ÇÖZÜM ÜRETMEK BİZİM İŞİMİZ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Yalova’nın faydasına yapılan her çalışmada sahada yerimizi alıyoruz. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızı vatandaşlarımızın fikir ve önerilerine kulak vererek ilerliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa ve İsmetpaşa Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalar esnasında vatandaşlarımızdan dere içerisine bir yaya köprüsü konulma isteği geldi. Bizlerin de zaten hem fikir olduğu bir konuydu. Ekibime gerekli bilgileri verdim ve geri dönüşümden elde ettiğimiz malzemelerin kullanıldığı bir köprü tasarladık. Şuan Balaban Deremiz üzerine konuldu. Ufak dokunuşlarımız olacak. Tamamlandığında hem köprü üzerine bir dekor olacak hem de vatandaşlarımızın kullanımını daha kolay hale getireceğiz” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz