BAKKALLARIMIZ DA RAMAZANI YAŞASIN – Kent 77 TvKent 77 Tv
BAKKALLARIMIZ DA RAMAZANI YAŞASIN
366
29 Mart 2022 - 13:30

Gelecek Partisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin geçen sene başlattığı Ramazan Kampanyasını, Yalova Belediyesine öneride bulundu.

Gelecek Partisi, Ramazan Kampanyası hakkında, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, geçen sene sadece bakkallarda geçerli olacak alışveriş kartları ile hem ihtiyaç sahibi vatandaşların, hem de mahalle bakkallarının yüzü güldü. Yalova Belediyesi’nden de benzer bir çalışma bekliyoruz.” dedi.

Sözlerine devam eden Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, “Ekonomik anlamda en sıkıntılı dönemlerden birinde, Ramazan Ayı’nı karşılıyoruz. İftarlar, sahurlar, ekonomik krizin, darboğazın içerisindeki vatandaşlarımıza bir bereket vesilesi olmuştur her zaman. Yardımlaşmanın, infak anlayışının zirveye çıktığı bu dönemde, ekonomik durumu müsait vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı düşünerek, erzak yardımları ile kapıların çalındığı bir aydır Ramazan Ayı.

“İKİ YÜZ BAKKALIMIZ İÇİN DE BİR UMUT IŞIĞI OLABİLİR”

Yalova Bakkallar ve Büfeciler Odası’na bağlı faaliyet gösteren yaklaşık 200 bakkalımız var. Ve bu esnaflarımız, adeta 3 harfli zincir marketlerin kıskacında ayakta durmaya çalışıyor. Bu Ramazan, Yalova’mızda faaliyet gösteren 200 bakkalımız için de bir umut ışığı olabilir. Daha önce başlattığımız Cumartesi Günleri bakkalımdan alışveriş yapıyorum kampanyasına ilave olarak, Ramazan Ayı’nda da erzak kolilerimizi, bakkallarımızdan alıyoruz.

Ancak, yıllardır büyük marketlerden, 3 harfli zincir mağazalardan alınan Ramazan kolilerimizi, bu ay, sadece bakkallarımızdan almak gerekiyor. Ramazan, bakkallarımıza da gelsin.

Madem yardımlaşma ayındayız, iki gönüllü de mutlu edelim. Şimdiden tüm Yalovalı hemşerilerimize hayırlı, bereketli, huzurlu bir Ramazan Ayı niyaz ediyorum. ” diyerek sözlerini noktaladı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz