Akyurt Avrupa Spor Haftası etkinliklerinde buluştu – Kent 77 TvKent 77 Tv
26
30 Eylül 2023 - 7:38
Akyurt Avrupa Spor Haftası etkinliklerinde buluştu

Akyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında sporcular ve Akyurtlular Akyurt Şehir Stadında bir araya geldi.

Avrupa Spor Haftası etkinliğine Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadi Tiryaki, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu ile sporcular ve aileleri katıldı. Etkinlikler yürüyüşle başladı. Ardından genç sporcular futbol, voleybol, boks, güreş, badminton ve tekvandoda yeteneklerini sergiledi.

Bir süre gençlerle badminton, voleybol ve futbol oynayan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hayatımızda sporun yeri oldukça büyük. Özellikle son dönemde voleybol başta olmak üzere dünya çapında sporda büyük başarılar elde ettik. Bu sebeple sporu çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatının her alanına yaymalıyız. Akyurt Belediyesi olarak profesyonel sporcular yetişmesi için branş fark etmeksizin sporun her alanına destek vermeye devam edeceğiz. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç ise etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

“Spor çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde yetişmesi için hayati önemdedir. Bütün spor branşlarına hak ettiği değer her zamankinden daha fazla verilmelidir. Akyurt’ta spor alanında antrenörlerimiz ve sporcularımız güzel işlere imza atıyorlar. İnşallah gelecekte büyük sporcular yetiştirilecek.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Kaya’dan tecrübe aktarımı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’DEN HEMŞİRELERE JEST
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
UMUT GÜÇLÜ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM GÜNÜ HEDİYESİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz