9 YAŞINDAKİ İLKOKUL ÖĞRENCİSİ AYSEL ŞENDİREKLER TOPRAĞA VERİLDİ. – Kent 77 TvKent 77 Tv
9 YAŞINDAKİ İLKOKUL ÖĞRENCİSİ AYSEL ŞENDİREKLER TOPRAĞA VERİLDİ.
157
16 Ocak 2022 - 10:14

Yalova’da temizlik kamyonunun çarptığı 9 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi defnedildi.

Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ilkokul öğrencisi Aysel Şendirekler’in cenaze töreni Veysel Karani Camisi’nde yapıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına küçük çocuğun anne ve babası katılamazken dedesi Osman Bay, amcası Emir Şendirekler, amcası Serkan Nice, dayısı Yıldıray Bozkuş taziyeleri kabul etti.

Cenazeye AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve küçük kızın akrabaları katıldı.

Namazın ardından minik Aysel’in cenazesi evinin önünde helallik alınmasından sonra cenaze Yalova Şehir Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenazede gazetecilere açıklamalarda bulunan amca Emir Şendirekler, kazayla ilgili,

““Yeğenim sokaktan çıkıyor okula gitmek için araç da hızlı ilerliyor. Ondan sonra ön taraftan mı geri taraftan mı onu biz bilmiyoruz. Kamera kayıtları karakolda var ama bize hiçbir şekilde gösterilmiyor. Ben internet haberlerine baktım, onlar geriden diyor çoğu. Karakola gittiğimde ön taraftan deniliyor. Hangisi doğru bilmiyorum. O görüntülere ulaşacağız, avukat tutacağız”” dedi.

 

Tutuklanan temizlik aracı sürücüsü A.T.G’nin olay yerinden kaçtığını dile getiren Şendirekler, şöyle konuştu:

 

““Burada bir ihmalkarlık var. Muhakkak cezasını bulması lazım. Bizim canımız gitti, kazadır bu olabilir. Bu sürücü çarpma anından sonra gitmeye devam ediyor. Benim yeğenimin belki kalbi, belki diyaframı patlamış. Çamurluğu bile sürse zaten ufak onun canını almaya yeter. 9 yaşında bir kız. Kaçması, ilgilenmemesi.. Kazayı yaptın, frene bas dur. Mahalle pislikmiş onu döverlermiş. Öyle bir şey yok. Senin yiyeceğin iki tokat benim yeğenimden değerli değil. Ben bu işin arkasını takip edeceğim. Ne gerekiyorsa yapacağım. Onun babası ıslah evinde, annesi zaten perişan durumda, ne gerekiyorsa ben peşindeyim bu olayın. Ne gerekiyorsa onu yapacağım.””

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz