ZORLU KAPIŞMA ALTINOVA’DA – Kent 77 TvKent 77 Tv
408
16 Ocak 2020 - 13:13
ZORLU KAPIŞMA ALTINOVA’DA

 

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta iki Yalova takımı, bu hafta sou karşı karşıya gelecek. İkinci yarının açılış haftasında Yalovaspor ile Kadıköyspor, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında büyük heyecan, bu hafta sonu resmen başlayacak. Ligdeki iki takımımız Yalovaspor ile Kadıköyspor, 2020 yılının ilk resmi müsabakasında derbide 3 puan mücadelesine çıkacak. Zorlu maratonun ilk yarısında Çiğli ile birlikte zirveyi paylaşan Yalovaspor, çıkışa geçmek isteyen ve yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Kadıköyspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci perdenin ilk raundu öncesinde taraflar artık son hazırlıklarını yapıyorlar.

 

Altınova’da oynanacak..

Yalovaspor ile Kadıköyspor arasında 19 Ocak Pazar günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanacak mücadele, sat 14.00’te başlayacak. Zorlu maç öncesinde Yalovaspor, 32 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Kadıköyspor ise 14 puanla 11. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Kadıköyspor’un ev sahipliğinde oynanan maçı Kırmızı-Siyahlılar, 1-0’lık skorla galip kapatmıştı.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA KENT KONSEYİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA KENT KONSEYİ, BAŞKAN FAZLACA’YI ZİYARET ETTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA, ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “SEVGİ VE EMEKLE YAPILAN HER İŞ BAŞARIYA ULAŞIR”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz