ZİRVEDE BÜYÜK ÇEKİŞME – Kent 77 TvKent 77 Tv
344
11 Ocak 2020 - 7:32
ZİRVEDE BÜYÜK ÇEKİŞME

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın da yer aldığı Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta 14. hafta müsabakaları, hafta içerisinde yapıldı. Kırmızı-Siyahlılar, sahasında Salihli Belediyespor’u tie-break sonunda 3-2 devirip play-off için avantajı kaptı.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta 14. hafta heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Çiftlikköy’ün mükemmel bir maç çıkardığı haftada Kırmızı-Siyahlılar, seyircisi önünde Manisa ekibi Salihli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Öne geçtiği mücadelede geriye düşen Çiftlikköy, önce beraberliği yakaladı ve ardından tie-break’te rakibini mağlup ederek fileden 3-2 üstün ayrıldı. Bu sonuçla Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, 26 puanla üçüncü sıraya yükseldi. 25 puandaki Salihli Belediyespor da dördüncü sırada haftayı kapattı.

 

Lider zorlanmadı..

Öte yandan grubumuzun yenilgisiz tek takımı olan Sakarya Voleybol, evinde zorlanmadan kazandı. Yeşil-Siyahlılar, Gölcük İhsaniye’yi set vermeden 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Sakarya temsilcisi, oynadığı 11. maçı da kazanmasını bildi. Sakarya Voleybol, 31 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Play-off yarışındaki ekiplerden Nilüfer Belediyesi, Manisa Ata Okul Spor’u deplasmanda 3-1 yendi. Bu sonuçla Nilüfer, 29 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. 23 puandaki Manisa temsilcisi ise beşinci sırada haftayı bitirdi ve play-off yarışına da büyük ölçüde havlu attı.

 

İnegöl hükmen galip..

Bursa temsilcilerinden İnegöl Voleybol, 15. haftayı hükmen galibiyetle bitirdi. İnegöl, Edirnespor karşısında 3-0’lık galibiyet elde etti. Biga Çiçeklidede ve Nova Gençlik, Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta 15. haftayı dinlenerek geçirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “SEVGİ VE EMEKLE YAPILAN HER İŞ BAŞARIYA ULAŞIR”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“VAHŞİ KOMEDİ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz