YÜRÜYEN KÖŞK SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
307
24 Kasım 2020 - 14:08
YÜRÜYEN KÖŞK SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenleyeceği Yürüyen Köşk Online Satranç Turnuvası, yarın start alacak. 25 Kasım-30 Aralık tarihleri arasındaki turnuvaya 10 ilden 44 takım ve 264 sporcu katılacak. 5 hafta sürecek etkinlik, chess.com platformu üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle Yalova Satranç İl Temsilciği tarafından 3 ayrı kategoride düzenlenecek olan Yürüyen Köşk Online Satranç turnuvası için geri sayım başladı. 25 Kasım-30 Aralık tarihleri arasında yapılacak takım turnuvasında 10 farklı ilden toplam 44 takım ve 264 sporcu hamle yapacak. 5 hafta sürecek bu süreçte takımlar 5 tur 10 maç yapacaklar ve Chess.com platformu üzerinden yapılacak organizasyonda tüm eşleştirmeleri Swiss Manager üzerinden gerçekleştirilecek.

 

‘Yürüyen Köşk’ü, genç sporculara tanıtmış olacağız’..

Yürüyen Köşk Online Satranç turnuvası hakkında bilgilendirmede bulunan Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, “Tüm dünyayı saran Koronavirüs salgınından dolayı kısıtlamalarla birlikte yine evlerimizdeyiz. Bu zor süreçte sporcularımızın kulüp ruhlarını zinde tutmak okul dersleri dışında satranç sporu ile güzel bir rekabet içinde bulunmaları için Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 3 ayrı kategoride takım turnuvası yapıyoruz. 10 farklı ilden 44 takım ve 264 sporcu, 5 hafta sürecek bu süreçte takımlar 5 tur 10 maç yapacaklar. Chess.com platformunda yapılacak turnuvada tüm eşleştirmeler Swiss Manager üzerinden yapılacaktır. Yalova’nın sembolü olan Atatürk’ün mirası olan Yürüyen Köşkü Yalova’nın genç sporculara tanıtmış olacağız. Gerçekleştirdiğimiz teknik toplantıda değerli köşkün hikayesini kısaca tüm antrenörlere de sporcularına anlatmaları için anlattık. İlk dört dereceye girecek takımlara kipa sporcularına madalya vereceğimiz organizasyonda yer alan herkese başarılar diliyorum. Bu güzel organizasyonu sağlanması için bizlere destek olan Yalova Gençlik ve Spor il Müdürümüz Mehmet Kalyon’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz