YEŞİL-KIRMIZILILARDAN 4 TRANSFER DAHA – Kent 77 TvKent 77 Tv
418
06 Ekim 2020 - 10:22
YEŞİL-KIRMIZILILARDAN 4 TRANSFER DAHA

3. Lig’deki ekibimiz Yalovaspor, transfer süresinin bitmesine sayılı saatler kala 4 ismi daha kadrosuna dahil etti. Yeşil-Kırmızılılar, Kutsal Manici, Ogün Saçan, Dilan Can Kayan ve Yakup Kayış’ı transfer etti.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yalovaspor, transferin son saatlerine hareketli girdi. Yeşil-Kırmızılılar, transferin son gününde 4 ismi daha kadrosuna kattı. Oynadığı 3 karşılaşmadan 2 puan çıkartan temsilcimiz, Murat Çaydemir ve Gökhan Hıdır’la geçen hafta içerisinde yollarını ayırmasının ardından iki genç ve iki tecrübeli ismi kadrosuna kattı. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Yalovaspor transfer komitesi 1992 doğumlu sağ kanat Kutsal Manici, 1989 doğumlu başarılı sol bek Yakup Kayış, 2000 doğumlu hücum oyuncuları Ogün Saçan ve Dilan Can Kayan’ı transfer etti.

Kutsal Manici Kimdir?

Futbola 2005 yılında Süper Lig ekibi Fenerbahçe’nin altyapısında başlayan Kutsal Manici, 2007 yılında Pendikspor’a transfer oldu. İstanbul ekibiyle 2010 yılında profesyonelliğe geçiş yapan kanat oyuncusu sonrasında Afyonkarahisarspor’da kiralık olarak forma giyerken 2012 yılında Pendikspor’la karşılıklı olarak yollarını ayırdı. 2013 yılında Erdekspor’la amatöre dönüş yapan Kutsal Manici, Anafartalarspor, Gebzespor, Vefaspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da oynarken geçen sezonu Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.’de tamamladı. TFF 3. Lig’de 1 karşılaşmaya çıkan Kutsal Manici, TFF 2. Liginde 6, Deplasmanlı Süper Gençler Liginde 4, Bölgesel Amatör Lig’de ise 59 maçta mücadele etti.

Yakup Kayış Kimdir?

Temsilcimizin defansa takviyelerinden 31 yaşındaki Yakup Kayış, 2003 yılında futbola Ankara Demirspor altyapısında başladı. Ankara ekibiyle 2009 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Yakup Kayış, ardından Kırşehirspor’a transfer oldu ve sonrasında Ankara Demirspor’a geri döndü. Orhangazi Belediyespor, Çorumspor, Çubukspor ve ardından yeniden Çorumspor ile 2. Lig arenasında boy gösteren Yakup, Fatsa Belediyespor’un sonrasında Ağrı 1970 Spor formasını terletti. Yalovaspor ile görüşen tecrübeli defans oyuncusu, kendisini Yeşil-Kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ogün Saçan Kimdir?

Futbola 2012 yılında Ören Gençlik ve Spor’da başlayan Ogün Saçan sonrasında 2015 yılında Beylerbeyispor altyapısına katıldı. 2019 yılında 1. Lig ekibi Ümraniyespor’a transfer olan genç futbolcu bu sezonun başında Karbel Karaköprü Belediyespor’da profesyonel olurken Urfa temsilcisinde istediği şansı bulamayınca sözleşmesini fesih ederek Yalovaspor’a transfer oldu. U21 Liginde 4 karşılaşmaya çıkan Ogün Saçan, Akademi Ligi U17’de 23, Akademi Ligi U16’da ise 6 maç oynadı.

Dilan Can Kayan Kimdir?

2000 yılında Fransa’nın Chalon Sur Saone kentinde doğan Dilan Can Kayan 2019 yılında Bucaspor’a transfer oldu. Genç hücum oyuncusu geride kalan sezonda BAL 10. Grupta Yalovaspor ve Kadıköyspor’un rakibi olan İzmir ekibinin 5 kez formasını giyerken gol atma başarısı ise gösteremedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz