Yeniden Refah Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Erkan Pelitoğlu'dan açıklama! – Kent 77 TvKent 77 Tv
32
12 Şubat 2024 - 8:19
Yeniden Refah Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Erkan Pelitoğlu’dan açıklama!

Sayın Yetkililer ve Değerli Çiftlikköy Halkı;

Yeniden Refah Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Erkan Pelitoğlu olarak, yaşadığımız bir olay hakkında sizleri bilgilendirmek ve yaşanan haksızlığa dikkat çekmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen Yeniden Refah Partisi aday tanıtım toplantısına katılmam sebebiyle ilçemizdeki seçim çalışmalarımızda bir olay yaşanmıştır.

Partimizin Çiftlikköy’de asılan afişlerinin, benim ve teşkilatımın Ankara’da olması sebebiyle bundan faydalanılarak kaldırıldığını ve yerlerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayının afişlerinin asıldığını üzülerek öğrendim. Bu durum, sadece Yeniden Refah Partisi’nin değil, demokrasinin de temel ilkelerine aykırı bir harekettir.

Konuyu, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’yı bizzat arayıp anlattım. Kendileri böyle bir durumun yaşanmadığını, yaşanması durumunda da kabul edilemez olduğunu tarafımıza iletildi. Ancak, ‘araştırıp dönüş yapacağım’ demelerine rağmen, herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Bu durum, yaşanan olayın ciddiyetini ve tarafımıza yönelik saygısızlığı göstermektedir.

Seçim süreci, demokratik bir yarışın en önemli parçasıdır ve her adayın eşit şartlarda yarışma hakkı vardır. Afişlerimizin kaldırılması ve yerlerine başka bir partinin afişlerinin asılması, bu eşitlik ilkesine açıkça aykırıdır. Bu olay, sadece bir adayın haklarının ihlali değil, aynı zamanda Çiftlikköy halkının doğru bilgiye erişim hakkının da engellenmesidir.

Bu nedenle, yaşanan bu haksızlığın sorumlularının bulunarak, gereken işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Aynı zamanda Çiftlikköy halkının, her adayı eşit şartlarda değerlendirme ve karar verme hakkının korunmasını istirham ediyorum.

Demokratik bir seçim sürecinin sağlıklı işleyebilmesi için, bu tür antidemokratik eylemlerin önüne geçilmesi ve adil bir yarış ortamının sağlanması büyük önem taşımaktadır. Çiftlikköy halkının, bu konuda göstereceği duyarlılık ve destek, demokrasimizin güçlenmesine katkıda bulunacaktır.

Saygılarımla…

Erkan Pelitoğlu

Yeniden Refah Partisi
Yalova Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz