YALOVASPOR’DA KEYİFLER YERİNDE! – Kent 77 TvKent 77 Tv
256
07 Ocak 2020 - 8:37
YALOVASPOR’DA KEYİFLER YERİNDE!

 

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Yalovaspor, devre arası kamp çalışmaları için Antalya’nın Kemer ilçesine gitti.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ilk devreyi Çiğli Belediyespor ile birlikte 32 puanla zirvede tamamlayan Yalovaspor, devre arası hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-Kırmızılı takımımız, ikinci etap çalışmaları için Antalya Kemer’de kampa girdi. 10 gün boyunca ikinci yarı hazırlıklarına burada devam edecek Yalovaspor, 19 Ocak 2020 tarihinde start alacak ikinci devre öncesinde 14 Ocak’ta Yalova’ya dönüş yapacak.

 

Günde çift antrenman yapacak..

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Rax Royal Otel’de kampa giren temsilcimiz günde çift antrenmanla 19 Ocak 2020’de başlayacak ikinci devreye hazırlanıyor. Yeni transferler Emin Akyıldız, Emrah Şahinçiftçi ve Furkan Aktaş kampta yer alırken takıma çabuk adapte olmaları ise teknik heyeti sevindirdi. BAL’daki temsilcimizde Rıza Burak Kahriman’ın ardından Ömer Furkan Öztürk’le de yollar ayrıldı. 25 yaşındaki sol bek bu sezon Yeşil-Kırmızılı ekiple 6 maça çıkmıştı. Kampla ilgili bilgi veren Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka, “Antalya kampına start verdik. Aramıza yeni arkadaşlarımızda katılırken çabuk uyum sağlamaları bizi memnun etti. Yaklaşık 10 gün boyunca sıkı bir şekilde çalışıp ikinci yarıya hazır girmek istiyoruz. Bize bu olanakları sağlayan yönetimimize ve destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz