YALOVASPOR’DA 7 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF – Kent 77 TvKent 77 Tv
259
10 Kasım 2020 - 14:44
YALOVASPOR’DA 7 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF

3. Lig’deki temsilcimiz Yalovaspor’da Şile Yıldızspor maçı öncesi yapılan COVİD-19 testinde 7 kişinin testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor, 12 Kasım Perşembe günü karşılaşacağı Şile Yıldız maçı öncesinde COVİD-19 şoku yaşadı. Yeşil-Kırmızılı ekip 9 Kasım pazartesi günü yaptırdığı PCR Testi sonrasında bir kulüp personeli, iki teknik ekip ve dört futbolcu olmak üzere toplam yedi pozitif bulguya rastlandı. Misli.com 3. Lig 3. Grupta 12 Kasım Perşembe günü oynanacak 8. Hafta maçı öncesinde Yalovaspor, COVİD-19 şokuyla karşı karşıya kaldı. Dört futbolcu, iki teknik ekip ve bir kulüp personelinin gerekli izolasyonu yapılarak tedavi süreçleri başlatıldı. Futbol takımımıza uygulanan PCR testi hakkında bilgilendirme başlığı ile Yalovaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Futbol takımımıza bugün tesislerimizde uygulanan rutin Covid-19 PCR testi neticesinde dört futbolcumuz, bir kulüp personelimiz, iki teknik ekibimizden olmak üzere toplam 7 kişide pozitif bulguya rastlanmıştır. Pozitif bulguya rastlanan futbolcularımız ile personelimizin; takip, izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller gereği derhal başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur” şeklinde konuştu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz