YALOVASPOR TESİSLERİ DEREAĞZI’NA TAŞINACAK – Kent 77 TvKent 77 Tv
1.406
09 Temmuz 2020 - 10:05
YALOVASPOR TESİSLERİ DEREAĞZI’NA TAŞINACAK

Yalovaspor Kulübü ve Sosyal Tesisleri binası Derağzı Mevkii’ne taşınacak. Yalovaspor Kulüp Başkanı Onay Tuna, taşınma projesiyle ilgili emeği geçenlere teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Yalova’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, valilik ve belediye binasının Atatürk Stadyumu yanındaki Yalovaspor Kulübü Tesisleri’nin bulunduğu alana taşınacağını açıklamıştı. Yalovaspor Kulübü Sosyal Tesisleri ise alınan kararla Dereağzı Mevkii’nde, yazlık sinema olarak kullanılan alanda kurulacak.

YALOVASPOR MODERN BİR TESİSE KAVUŞACAK

Yeni yerle ilgili tesislerin proje çalışmaları devam ederken Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Valilik ve belediyenin taşınması sonrasında mevcut 15 bin metrekare alanda meydan ve yeraltı otopark projesinin yapılacağını hatırlatan Tuna, “Yalova’ya değer katacak bu proje kapsamında valilik ve belediye binası Yalovaspor’umuzun tesislerinin yapılacağı alana taşınacak. Burada da Yalovaspor’umuz ihmal edilmedi. Yalova’nın en güzel mevkilerinden olan Dereğazı’nda kulüp tesisleri için yer ayrıldı. Mevcut tesislerimiz eskimiş ve bize yeterli gelmemekteydi. Dereağzı mevkiinde Yalova’mıza, Yalovaspor’umuza yakışacak kulüp binamızı ve sosyal tesislerimizi yapacağız. Tüm Yalova’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

YALOVASPOR’UN MARKA DEĞERİNİ ARTIRACAK

Tuna, “Yalovaspor’umuz önümüzdeki sezon uzun bir aradan sonra profesyonel lige adım attı ve 3. Lig’de mücadele edecek. Yalovaspor’umuz için yapılacak yeni tesisler kulübümüze değer katacak. Yeşil-Kırmızılılarımızın marka değerini artıracak” ifadesini kullandı.

TUNA’DAN TEŞEKKÜR

Tuna, projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’a teşekkürlerini sundu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Güvenlik Görevlisi 1 Milyon Dolar ile Kayıplara Karıştı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE MİNİKLER ÇEVRE MÜFETTİŞİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, BAŞKAN GÜREL’İ ZİYARET ETTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OTOPARK 190 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ADİL YELE YAKAB BAŞKANI SEÇİLDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz