‘YALOVASPOR HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR, BU BİR MARKA, ARMADIR’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
348
05 Kasım 2020 - 14:16
‘YALOVASPOR HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR, BU BİR MARKA, ARMADIR’

”Yalova’yı, Yalovaspor’u istenilen yere, yakın bir süreçte getireceğiz.”

 

Yalovaspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Murat Akan, göreve başlar başlamaz önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, 1995 yılında ayrıldığı Yalovaspor’a 25 yıl sonra geri döndüğünü ve yakın süreçte Yalova’yı, Yalovaspor’u istenilen yere getireceklerini söyledi. Akan, Yalovaspor’un her şeyin üzerinde bir marka ve arma olduğunu dile getirdi.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yalovaspor’da geçtiğimiz hafta teknik direktör değişikliğine gidilmişti. Aytaç Yaka’nın ayrılması sonrasında yardımcı antrenör Eren Özen’le yola devam edeceği açıklanan Yeşil-Kırmızılı takımımızda yaşanan gelişme sonrasında yeni teknik direktör belli oldu. Temsilcimizde uzun yıllar futbol oynamış ve son yıllarda 2. Lig ile 3. Lig ekiplerinde görev almış ilimizin deneyimli spor adamlarından Murat Akan, teknik direktörlük görevine getirildi.

 

‘Yalovaspor her şeyin üzerindedir, bu bir marka, armadır’..

Yeşil-Kırmızılı ekipte göreve başlar başlamaz ilk antrenmanına çıkan Akan, genç takımda amatör olarak futbolcu giydiği, ardından profesyonel düzeyde şampiyon olduğu Yalovaspor’da teknik direktörlük kariyerinde de başarı kaydetmek istediğini dile getirdi. Akan, “Tabi Yalova’nın bizdeki yeri bambaşka. Yalovaspor her şeyin üzerindedir, bu bir markadır, bir armadır. Böyle bir süreçte böyle bir dönemde tabi özellikle benim adıma; 1995 senesinden sonra yani Yalova spordan ayrıldıktan sonra bir çok kulüpte 2. Liglerde, 3. Liglerde teknik kadroda, yöneticilik, menajer ve teknik adam olarak görev yaptık. Bu seneyle alakalı Yalovaspor’un tabi profesyonel anlamda tekrardan eski günlerini yakalamış olması, işte bu hemen hemen uzun bir süredir halkın özlemine bir şekilde cevap vermiş olması, Yalovaspor’un tekrardan profesyonel camiada kulüplerde görmek benim için ayrı bir gurur olur” diye konuştu.

 

‘Yalova’yı, Yalovaspor’u istenilen yere, yakın bir süreçte getireceğiz’..

Kendisine görev verilince buna ‘yok’ deme şansının olmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Şu anda Yalovaspor’un puantaj olarak, gruptaki durumların hiçbiri, teklifle alakalı bir değer açığımız olmadı. Çünkü Yalovaspor deyince bizde hayat duruyor, ama şuna tüm kalbimle inanıyorum ki; ekibe dahil ettiğimiz teknik kadro olarak bir iki arkadaşlarımızla beraber Yalova’yı, Yalovaspor’u istenilen yere yakın bir süreçte getireceğimize inanıyoruz. Bunun da muhtemelen mimarı futbolcu kardeşlerimiz olacaktır. Neticede hiçbir futbolcu kardeşimiz, hiçbir futbol takımının futbolcusu, bu pozisyonda kalmak ve durmak istemez. Bunu telafi edecekler de onlardır. Bizler de onlara bu konuda gerekli desteği ve yardımı sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz