YALOVASPOR GALİBİYETLE TAMAMLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
548
11 Ocak 2020 - 7:31
YALOVASPOR GALİBİYETLE TAMAMLADI

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Yalovaspor, üçüncü ve son hazırlık maçında Alibeyköyspor’u 3-0’lık rahat skorla mağlup etti ve ikinci etap kamp çalışmalarına nokta koydu.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yalovaspor, 10 günlük Antalya kampını tamamladı. Antalya’nın Kemer İlçesinde bulunan Rax Royal Otel’de konaklayan Yeşil Kırmızılılar antrenmanların yanı sıra 3 hazırlık maçı yaptı. Aytaç Yaka’nın öğrencileri Sincan Belediyespor’la 0-0, Ceyhanspor’la 1-1 berabere kalırken son maçında ise Alibeyköyspor’u ise 3-0’lık skorla yenmeyi bildi. 11 Ocak Cumartesi günü Yalova’ya gelen Yalovaspor iki günlük iznin ardından 13 Ocak Pazartesi günü yeniden topbaşı yapacak.

 

Alibeyköy’e karşı zorlanmadık..

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ikinci yarıya Kadıköyspor derbisiyle başlayacak Yalovaspor, Antalya’da adeta moral depoladı. TFF 3. Ligi’ne yükselmek isteyen Yeşil-Kırmızılılar, kampın son hazırlık maçında Alibeyköyspor ile karşılaştı. Temsilcimiz sahaya Ahmet Pekgöz, Salih Kaan Kaplan, Murat Gülbaba, Furkan Aktaş, Onurcan Küçük, Suat Avcı, Coşkun Akyil, Semih Baştan, İlker Avşeren, Emin Akyıldız ve Alperen Topçular’dan oluşan kadrosuyla çıktı. Alibeyköy karşısında çok etkili olan Yalovaspor ilk yarıyı 36. dakikada Alperen Topçular’ın golüyle 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıda baskılı oynayan ve kazanmak için var gücüyle mücadele eden Yalovaspor, 57’de Alperen Topçular ve 74. dakikada ise Salih Kaan Kaplan’ın golleriyle 90 dakikayı 3-0 galip kapattı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA KENT KONSEYİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA KENT KONSEYİ, BAŞKAN FAZLACA’YI ZİYARET ETTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA, ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “SEVGİ VE EMEKLE YAPILAN HER İŞ BAŞARIYA ULAŞIR”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz