YALOVASPOR, BU HAFTA DA DİNLENECEK – Kent 77 TvKent 77 Tv
208
19 Kasım 2020 - 13:40
YALOVASPOR, BU HAFTA DA DİNLENECEK

Ligde zor günler geçiren ve son olarak Kovid-19 testlerinde 20 oyuncusunun sonucu pozitif çıkan Yalovaspor, 10. haftayı dinlenerek geçirecek.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor, 10. haftada maç yapmayacak. Ligin 10. haftasındaki müsabakalar, bugün oynanacak. Yeşil-Kırmızılı takımımız Yalovaspor, bu hafta da maç yapmayacak. Ligin son sırasında olan ve henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz, karantina süreci sonrasında ilk maçına 28 Kasım Cumartesi günü çıkacak.

 

Toplam 25 kişinin sonucu pozitif..

Ligde son maçını Şile Yıldızlarspor’a karşı oynayan ve 2-1 mağlup olan Yalovaspor’da bu maç öncesinde 4 oyuncunun testi pozitif biri de sakat olduğu için forma giyememişti. Karşılaşma sonrasında yapılan rutin testlerde temsilcimizde 20’si futbolcu olmak üzere toplam vaka sayısı 25’e yükseldi.

 

2 Maç da ertelendi..

Yaşanan bu gelişmenin ardından pandemi kuralları gereği Yalovaspor’da 20 futbolcunun testi pozitif olduğu için Yeşil-Kırmızılı takımımızın karantina süreci başladı. Temsilcimizin 9. haftadaki Altındağspor ile oynayacağı maçın yanı sıra bugün yapması gereken Osmaniyespor Futbol Kulübü müsabakası da ileri bir tarihe ertelendi.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz