YALOVALI BİSİKLETÇİ, KONYA’DA ÜÇÜNCÜ OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
176
12 Kasım 2020 - 13:28
YALOVALI BİSİKLETÇİ, KONYA’DA ÜÇÜNCÜ OLDU

Yalovalı bisikletçi Murat Çınar Yumuşak, Konya’da düzenlenen Türkiye Dağ Bisikleti Yarışması’nda yıldız erkekler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2020 yılı faaliyet programında bulunan Türkiye Dağ Bisikleti Cross-Country Şampiyonası, 7-8 Kasım tarihlerinde Konya’nın Meram ilçesinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından 140 sporcunun katıldığı organizasyonda Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü bisikletçisi Murat Çınar Yumuşak, fırtına gibi esti. U-15 yıldızlar kategorisinde pedal çeviren Yalovalı sporcu, kıran kırana geçen yarışta parkuru üçüncülükle bitirmesini bildi. Bu sonucun ardından Murat Çınar Yumuşak, bronz madalyanın sahibi oldu.

 

Kalyon, sporcuyu tebrik etti..

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, “Konya’da yapılan yarışta ilimizi temsilen mücadele eden Murat Çınar Yumuşak, üçüncü olarak Yaloba’ya bronz madalya kazandırmıştır. Sporcumuzu ve antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz