YALOVA’DAN İZMİR’E GIDA YARDIMI – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA’DAN İZMİR’E GIDA YARDIMI
270
18 Kasım 2020 - 14:10
Yalova Valiliği sorumluluğunda Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğinde deprem felaketi yaşayan İzmir’e tır dolusu gıda yardımı gönderildi.
Tır 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda uğurlandı. Uğurlama törenine Yalova Valisi Muammer Erol, İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Uğur İnan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz, Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz ve gönüllüler katılımı ile gerçekleştirildi.
Erol, burada yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“İzmir’imizde büyük bir deprem faciası yaşadık. Mağdur konumda olan, evleri yıkılan, zor şartlarda yaşayan kardeşlerimize de Yalova olarak bir el uzatmak istedik. Burada İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile beraber, Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımız, hep beraber el ele vererek güzel bir organizasyonla Yalova’nın İzmir’e elini bir şekilde uzatmış oluyoruz. Bütün ilçelerimiz ve merkezdeki vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Tekrar emeği geçen İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, başkandan, gönüllüsüne kadar, kamu görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Allah bu tür afetleri toplumumuza yaşatmasın diyor, hepinize saygılar sunuyorum.”
Erol’un yaptığı konuşmasının ardından, İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık tarafından yapılan duaların ardından, yardım tırı İzmir’e yola çıktı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz