YALOVA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BORA TANAÇAN, YALOVA GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, SPOR HİZMETLERİ İL MÜDÜRÜ MURAT ALTUNTAŞ’I ZİYARET ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BORA TANAÇAN, YALOVA GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, SPOR HİZMETLERİ İL MÜDÜRÜ MURAT ALTUNTAŞ’I ZİYARET ETTİ
618
16 Mart 2020 - 7:32

Ülkü Ocakları Yalova İl başkanı Bora Tanaçan ve Özel Kalemi Mehmet Özgür Öztürk, Sosyal Faaliyet Birim Yöneticisi Tayyip Alpaslan ve Spor Birim Başkanı Serhat Türk Kılıç ile Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Altuntaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptıkları ve yapacakları spor faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Tanaçan, Altuntaş’tan tavsiyeler aldı.
Bora Tanaçan, ”Spor kültürü olan,sporda başarılı bir milletiz. Gençlerimizin sokaklardan, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşarak spora yönelmeleri önem verdiğimiz bir konu . Ülkü Ocakları olarak gençlerimizi spora teşvik etmek için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Düzenli olarak faaliyetlerimiz sürüyor. Genel merkezimiz ile sürekli istişare halindeyiz. Spor faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Türk gençliğini spor yapmaya davet ediyorum.” Dedi.
Çalışmaları sebebiyle Tanaçan’ı tebrik eden Spor Hizmetleri İl Müdürü Altuntaş, destek sözü verdi. Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Bora Tanaçan, ziyaret sonunda Altuntaş’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz